![]() |
|
| |||
| |||
| Altı ay önce kendime yeni bir everythings çalışan iyi olan yaklaşık 1 ay önce kadar Zorunlu yaptı. Şimdi görünüyor sorun bir güç geliştirilmiş olması. Eğer sistem güçleri birkaç saniye için güç düğmesine basın, taraftar durumda run / kadar hafif, dvd brülörleri üzerindeki LED flaş vs, su soğutma hayranı sonra herşey güçleri aşağı başlar (there is no BIOS sonrası) olduğunu. Başında bir kez daha ve sistem tamam güç de güç düğmesine basıldığında, ama zamanla bu aşamal kötü bazen başarıyla kadar güç güç düğmesine 10 veya sistem kadar aynı sonucu ile daha çok kez basına sahip olmuştur (ancak bu Tamamen dün Örnek olarak Zorunlu ilk kez hiçbir probs kadar güç kaynağı) rastgele Önce su soğutma fanlar kadar iyi bir başlangıç ile sonra GPU soğutucu hayranıyım (GPU hiçbir zaman çalışır mısın) Bu bana PSU şüpheli yol değil çalışır çalışır eşit ve biraz aşağıda yeterli suyu, veren veya o ve GPU hatalı ve daha güç emmek. Kısa i GPU hayranı olarak reset tuşuna sahip olan bu PSU ve GPU ve puan mobo bir problem olan, daha iyi olduğu ortaya kondu çalıştırmak bu keşfetti. Hopefuly Bir arkadaşına bu doğrulamak için bazı testler yapmak için PSU ve grafik kartı almak mümkün olabilir. Fikirler anyone? Ben pinli istiyorsunuz maddelik bir vuruş olarak (ben fark bu her zaman mümkün değildir) ile birlikte bu Zorunlu koyarak (yapmak için çok fazla zaman geçirdiği kablolama ve düzgün ve etc düzenli boru) yani en aza indirmek istiyorum çalışma örneği su pompası soğutma çıkarmadan / reservior) dahil olan GPU swapping (örneğin sorunu gidermekle ilgili Sistem Özellikler: E / B - Asus M2N32-SLI Deluxe, işlemci - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320Mb OC sürümü, RAM - Kingston HyperX 2Gb 800Mhz DDR2 SLI (Daul kanal), PSU - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora hazır 3D Galaxy II su Raid 0 sadece (GPU yakında hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD CPU soğutma 570 durumda. Diğer Şeyler: Samsung SH-S182D ve Liteon DH20A1P DVD yazarlar, Procase kart okuyucu, NEC floppydrive, Güven WB-5400 webcam, Logitech X-540 5,1 hoparlör takımı, Logitech Kablosuz tıklayın artı fare Ideazon MERC Zboard oyun, iiyama HM903DT B CRT monitör, klavye. Daul önyükleme OS XP SP2 ve Windows Vista'da |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önyükleme için asgari psu-use/boot configuration PC denediniz mi? Kaldırıp sadece bir DIMM bırakarak, bir vb optik? Bileşenleri bir kabaca tahmin Açık Senin PSU amper ile, neden Zalman her 12v demiryolu sadece 16A koydum mutlu değilim sözleri bana dışındadır. I'd've 32a her 2 12v raylar gördük tercih. Eğer bellek hizmet Kart iktibas 26a çevresindeki 12 gerektirir. Ben bu sorununuzu inanıyoruz. Bu 60W çevresindeki PCI gelen çizim duyarız-e noktası ancak hala gidiyorsun demektir kısa olması gereklidir. X's gibi hiper suyu ekleyerek tüm çevre bağlı birlikte ve orada da bir vat miktarı aç sistemi ettik. Bu PSU gelen 6pin molex gerektirmeyen düşük sonunda kartı ödünç çalışın. Bu 12v ray kadar ücretsiz olacaktır. Eğer zaten minimum yapılandırma önyükleme denedim Umarım bu sorunu daraltmak edeceğiz.
|
| |||
| |||
| "Önyükleme için asgari psu-use/boot configuration PC denediniz mi? Kaldırıp sadece bir DIMM bırakarak, bir vb optik? " Teşekkürler Ben ancak şans az psu-use/boot yapılandırma çalıştı. "Bileşenleri bir kabaca tahmin Açık Senin PSU amper ile, neden Zalman her 12v demiryolu sadece 16A koydum mutlu değilim sözleri bana ötesinde. I'd've 2 12v raylar görüldü olması tercih edilir 32a her." O 4 x 16A 12V güç raylar meselesi bu kadar neden çoğunlukla yine (hep birlikte 4x16 = 64A üzere toplam vererek bağlı sanal onlar), Okumayı bunun ATX2 özellikleri ile (maksimum yapmak için bir şey olduğundan emin değilim 20A bir 12V hattı üzerinde izin). Eğer hafıza hizmet "Kart iktibas 26a çevresindeki 12 gerektirir." Oku bu yerde, burada bu sözleri özellikleri 12V 26A mininum 400W PSU olduğunu, bu nedenle PSU eğer I'm ilgili (yukarıda bahsedilen) o zaman tamam olmalıdır ve inanıyorum ders ayı ve akılda bu geçmişte iyi çalıştı's. Ipuçlarını için teşekkür ederiz. Hala PSU ve belki sağ hakkında şüpheler var. Siz bu teori test etmek düşük sonunda kartı deneyin olacak yaşıyorum önerdi. Orada ilk sonrası yararlı olabilir bahsetmiyorlar diğer bir kaç şey vardır. Sorun yalnızca adet uzun bir süre için, bir gecede Örneğin kapalı olması gibi. Eğer burada aşağı, geri yarım saat sonra ve güç kadar tekrar iyi gelen bilgisayar kapatabiliyorsunuz. Uyku modunda getirirsek, (veya anykey) burada uyku önceki için (PC döner) iyi bir başlangıç sonra yarım saat sonuçları basarak alan aynı sonucu vardır. Sorunu kadar aynı gücü uyku modu sonuçlarında bu bırakmak. Basın alan ve adet daha sonra powerup için atempts, sonra kapanmadan sonra sistem normalde burada uyku önceki için (döner yeniden normal birden fazla güç düğmesine basarak) |
|
| |||
| |||
| Tamam, grafik kartı ve PSU (100% çok emin olmak için başka bir PSU denemek mi dışarı kuralları) çok it' bir mobo sorunu gibi bir çok arıyorum hala aynı sorunları bir ATI X300 grafik kartı denedim. |