![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Шість місяців тому я побудував собі нову композицію до приблизно 1 місяць тому Everythings час працює прекрасно. Тепер, схоже, розробили потужністю до проблеми. Якщо я натискаю кнопку включення живлення системи повноважень на кілька секунд, справа вентилятори працюють / загориться, світлодіоди на DVD пальники Flash і т.д., водяного охолодження вентилятором починається тоді всі повноваження вниз (не існує посада BIOS). На початку натиснувши на кнопку харчування ще раз, а система потужністю до добре, але з часом це стає все гірше, іноді доводиться натисніть кнопку живлення 10 або більше разів, з тим же результатом, поки система успішного Powered Up (але це абсолютно випадковий вчора наприклад Comp Powered Up перший раз не Probs) З гарним початком в першу чергу водяного охолодження вентиляторів працює, то вентилятор кулера GPU працює (там ні в ГПУ, коли він не спрацює), це привело мене до підозрюваного ПГУ була трохи нижче номіналу і не даючи достатнього сік або що ГПУ вина і ссання з великою владою. Нещодавно я виявив, що якщо я утримуйте кнопку скидання в фан-чи запускати графічний процесор дозволяє припустити, що блок живлення і ГПУ все в порядку, і вказує більшою мірою на Mobo проблема. Hopefuly я міг бути в змозі брати блок живлення і відеокарта від одного, щоб зробити деякі тести, щоб перевірити це. Ідеї Anyone? Я хотів би точкові це в одному кадрі (я розумію, що це не завжди можливо), як я провів багато часу, поклавши цим разом Comp (виготовлення кабелів і трубопроводів доглянутий і т.д. і т.д.), тому я хотів би звести до мінімуму роботи, пов'язаної вирішенні проблеми (наприклад, обмін ГПУ передбачає усунення насос охолоджуючої води / водосховище) Система характеристики: M / B - ASUS M2N32-SLI Deluxe, процесор - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320MB OC версії, оперативна пам'ять - Kingston HyperX 2Gb 800MHz DDR2 SLI Ready (Даул канал), блок живлення - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 випадок з 3D Galaxy II водяне охолодження тільки процесорами (GPU незабаром hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320Gb HDD в RAID 0. Інші матеріали: Samsung SH-s182d і Liteon DH20A1P DVD письменники, Procase кардридер, дисковод NEC, Trust WB-5400 веб-камеру, Logitech X-540 5.1 Speaker набір, Logitech Cordless плюс кнопку миші, IIYAMA HM903DT Б ЕЛТ монітор, Ideazon Zboard MERC ігор клавіатура. Даул завантаження ОС Windos XP SP2 і Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи намагалися ви завантажте комп'ютер у psu-use/boot мінімальна конфігурація? Видалення і залишити тільки один DIMM, один оптичний і т.д.? За приблизними оцінками з компонентів цитований я не задоволені своїми підсилювачами PSU, чому Залман поставив тільки 16A на кожному 12v рейок за мене. I'd've волів би бачили 2 12v рейок 32A кожна. Карта цитований потрібно близько 26a на 12, якщо не зраджує пам'ять. Я вважаю, що твоя проблема. Це буде малюнок навколо 60W з PCI-E порт, але все ж таки ви збираєтеся бути коротким. Hyper X, як сік, додати, що поряд з усіма периферійними пристроями додає і ви голодні потужність система там же. Спробувати позичити низьким кінці карти, які не вимагають 6pin молекс від БП. Це буде вивільнити 12v залізничним транспортом. Сподіваюся, це буде звузити проблему, якщо Ви вже пробували мінімальної конфігурації завантаження.
|
| |||
| |||
| "Чи намагалися ви завантажте комп'ютер у psu-use/boot мінімальна конфігурація? Видалення і залишити тільки один DIMM, один оптичний і т.д.? " Спасибо Я намагався мінімальної конфігурації psu-use/boot але не пощастило. "За приблизними оцінками з компонентів цитований я не задоволені своїми підсилювачами PSU, чому Залман поставив тільки 16A на кожному 12v рейок за мене. I'd've волів би бачили 2 12v рейок 32A кожна. Я не впевнений, що це питання 4 X 16A 12V в рейках, що багато чого, тому вони в основному віртуальні будь-якому випадку (всі пов'язані разом в цілому було 4x16 = 64А), я прочитав, що це щось робити з ATX2 специфікації (Max 20A дозволило 12V на одну лінію). "Карту цитований потрібно близько 26a на 12, якщо не зраджує пам'ять". Читала, що десь, я вважаю, що цитований специфікації була 12V 26A mininum 400W PSU, тому, якщо я прав з приводу блоку живлення (див. вище), то воно має бути добре і, звичайно, мати на увазі, що він працював штрафу в минуле. Дякуємо за поради. Я до сих пір у мене підозри з приводу блоку харчування, може бути, і ваші права. Як ви запропонували Я збираюся спробувати низьким кінці карти для перевірки цієї теорії Out. Є кілька інших речах, які я не згадав у мій перший пост, який може бути корисним. Проблема тільки здається, статися, якщо комп'ютер вимкнено протягом тривалого періоду часу, наприклад, вночі. Якщо я де закрили PC вниз, повернутися за півгодини і влада знову свій штраф. Введення його в сплячий режим дає той же результат, натиснувши простору (або anykey), через півгодини результатів у гарному старті (PC повертається туди, де вона була до сну). Залишивши його в режим сну призводить до тієї ж потужністю до проблеми. Преса просторі і ПК atempts в PowerUp потім вимикається, то після декількох звичайні кнопки живлення Преса перезавантаження системи в звичайному режимі (повертається туди, де вона була до сну) |
|
| |||
| |||
| Гаразд спробував ATI X300 графічних карт, все той же проб, що виключає відеокарта і блок живлення (не 100%, так Gonna спробувати інший БП, щоб бути впевненим), щоб він''Потрібні дуже схожа проблема плат. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Поточна проблема Power Up | Brezzio | Генеральний обладнання чат | 5 | 19 лютого 2009 07:24 |
| Можливий стрибок напруги проблеми | soldierboy | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 січня 2009 21:34 |
| Проблеми з блоком живлення | phillyrider807 | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 грудня 2007 05:31 |
| Power проблеми | Шарон | Справа & блоки живлення | 4 | 4 червня 2007 00:15 |
| Power до проблеми | даН | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 березня 2007 19:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |