![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Аз съм в процес на модернизация и са се преместили в съществуващите си дънни платки и компоненти в един случай Antec P182. Когато електрически вентилатор на процесора в ритници и остава най-висока скорост и не получавам сигнал на монитора. Аз заявявам отново и извадете PSU др ... и нищо не работи. Просто се чудех къде трябва да се търси проблема? Аз съм тичане един AMD Athlon Dual Core в момента на една дънна платка ATI. Моята видео карта вентилатор се върти, както и всички други фенове случай. Не мога да чувам моя HD предене, както добре. Аз съм вероятно получаването на новата дънна платка утре. Бихте това да реши проблема? Всяка помощ е много оценявам. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен. може да е проблем захранването, освен ако не сте абсолютно сигурни, че сте се осигури достатъчно мощност.
това вероятно ще ни помогне да ви помогна, ако ни е казал какво специфичен хардуер, който имате. PSU като модел и мощност и т.н., както и всички други неща, на които е приложен. модел дънна платка може да не е лоша идея също. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Моят PSU е TR2 - 430 вата Thermaltake и ми е дънната платка ATI IXP 400. Моята видео карта е EVGA 256MB и аз също тичам Creative SoundBlaster XFI Platinum. Точно сега съм на 1GB RAM DDR. Тази настройка е работил преди с никакви проблеми от доста време. Това е току-що беше в последните няколко дни, че не е работил. Надявам се това да помогне малко. *** На захранване е само 1 година. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всяко Сигнал обувка горе?
| |||
| |||
| Не издава сигнал при стартиране |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Високоскоростен интернет Лан скорост Въпрос Благодаря! | P5200 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти Ноември, 2009 22:46 |
| Игри не се изпълняват, сигнал от диапазон. | haiku | Графика на карти & Монитори | 1 | 31 май 2009 г. 05:31 |
| Speed Фен излъчване GPU Работещи Между 55-60 C. | P5200 | Графика на карти & Монитори | 7 | 20 февруари 2009 10:51 |
| Svchost.exe вървят много високо в Памет ползване | craiig | Windows операционни системи | 3 | 28 април 2008 06:30 |
| Работещи скорост от стария софтуер | davydoug | Общи Софтуер Чат | 7 | 4 януари 2008 03:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |