menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále běží na vysokou rychlost ...

Reply

Thread Nástroje
Old 2 ledna 2008, 00:12
Nový člen skupiny

Default Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále běží na vysokou rychlost ...

Ahoj. Jsem v procesu modernizace a přešly mé stávající desce a komponenty do Antec P182 případu. Když jsem moc-až CPU ventilátor kopy a pobyty při vysoké rychlosti a já si žádný signál na monitor. I restart a odpojte PSU, atd. ... a nic děl. Jen přemýšlím, kde bych měl hledat problém?
Jsem vedení AMD Athlon Dvě jádra v okamžiku, kdy na ATI desce. Moje grafická karta je ventilátor přádelnictví stejně jako všechny ostatní věci fanoušků. Slyším mé HD přádelnictví stejně. Jsem případně získat nové desce zítra. By tento problém opravit?
Jakákoliv pomoc je velmi ceněn.
Díky.
Old 2 ledna 2008, 00:15
Dárce Skupina

Default Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále běží na vysokou rychlost ...

Nejsem si jistý. to by mohl být problém napájení, pokud si nejste naprosto jistá jste poskytuje dostatek energie.

Bylo by pravděpodobně pomůže nám to pomůže, pokud nám řekl, jaké konkrétní hardware máte. PSU stejně jako model a příkonem atd., a všechny ostatní věci máte připojený. desce model nemusí být špatný nápad buď.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 2 ledna 2008, 00:33
Nový člen skupiny

Moje PSU je TR2 - 430w Thermaltake a moje deska je ATI IXP 400. Moje grafická karta je EVGA 256megabajt a já také běžím Creative SoundBlaster XFI Platinum. Právě teď mám 1 GB DDR RAM. Toto nastavení pracuje bez problémů, než na chvílicasu. Je to právě v několika posledních dnech, že zatím nefunguje. Doufám, že to pomůže trochu.

*** V PSU je pouze 1 rok starý.
Old 2 ledna 2008, 07:27
Dárce Skupina

Jakékoliv pípne na naběhnout?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2. ledna 2008, 11:52
Nový člen skupiny

Ne pípnutí při startu
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vysokorychlostní internet LAN rychlost Otázka Díky! P5200 Sítě, Modemy & VoIP 4 24.listopadu 2009 22:46
Hry neběží, signál mimo rozsah. haiku Graphics Cards & Monitory 1 31. května 2009 05:31
Otáčky ventilátoru GPU program funguje mezi 55-60 C. P5200 Graphics Cards & Monitory 7 20. února 2009 10:51
Svchost.exe běží velmi vysoké v mem používání craiig Operační systémy Windows 3 28. duben 2008 06:30
Rychlost jízdy starých software davydoug Obecné Software Chat 7 4. ledna 2008 03:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.