![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Jsem v procesu modernizace a přešly mé stávající desce a komponenty do Antec P182 případu. Když jsem moc-až CPU ventilátor kopy a pobyty při vysoké rychlosti a já si žádný signál na monitor. I restart a odpojte PSU, atd. ... a nic děl. Jen přemýšlím, kde bych měl hledat problém? Jsem vedení AMD Athlon Dvě jádra v okamžiku, kdy na ATI desce. Moje grafická karta je ventilátor přádelnictví stejně jako všechny ostatní věci fanoušků. Slyším mé HD přádelnictví stejně. Jsem případně získat nové desce zítra. By tento problém opravit? Jakákoliv pomoc je velmi ceněn. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý. to by mohl být problém napájení, pokud si nejste naprosto jistá jste poskytuje dostatek energie.
Bylo by pravděpodobně pomůže nám to pomůže, pokud nám řekl, jaké konkrétní hardware máte. PSU stejně jako model a příkonem atd., a všechny ostatní věci máte připojený. desce model nemusí být špatný nápad buď. Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Moje PSU je TR2 - 430w Thermaltake a moje deska je ATI IXP 400. Moje grafická karta je EVGA 256megabajt a já také běžím Creative SoundBlaster XFI Platinum. Právě teď mám 1 GB DDR RAM. Toto nastavení pracuje bez problémů, než na chvílicasu. Je to právě v několika posledních dnech, že zatím nefunguje. Doufám, že to pomůže trochu. *** V PSU je pouze 1 rok starý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakékoliv pípne na naběhnout?
| |||
| |||
| Ne pípnutí při startu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vysokorychlostní internet LAN rychlost Otázka Díky! | P5200 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 24.listopadu 2009 22:46 |
| Hry neběží, signál mimo rozsah. | haiku | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. května 2009 05:31 |
| Otáčky ventilátoru GPU program funguje mezi 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 20. února 2009 10:51 |
| Svchost.exe běží velmi vysoké v mem používání | craiig | Operační systémy Windows | 3 | 28. duben 2008 06:30 |
| Rychlost jízdy starých software | davydoug | Obecné Software Chat | 7 | 4. ledna 2008 03:16 |
| Thread Nástroje | |
| |