![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά. Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης και έχουν μετακινηθεί υπάρχουσα μητρική πλακέτα και τα συστατικά μου σε μία υπόθεση Antec P182. Όταν εξουσία-μέχρι τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή σε κλωτσιές και παραμένει με μεγάλη ταχύτητα και δεν έχω σήμα στην οθόνη. Η επανεκκίνηση και αποσυνδέστε το PSU, κλπ. ... και τίποτα δεν λειτουργεί. Απλά αναρωτιέμαι εάν θα πρέπει να ψάχνει για το πρόβλημα; Είμαι εκτελείτε ένα AMD Athlon Dual Core αυτή τη στιγμή σε μια μητρική ATI. Βίντεο ανεμιστήρας κάρτα μου είναι κλώση, καθώς και όλους τους άλλους οπαδούς περίπτωση. Μπορώ να ακούσω θόρυβο του δίσκου μου επίσης. Γίνομαι ενδεχομένως μια νέα μητρική πλακέτα αύριο. Αυτό θα καθορίσει το πρόβλημα? Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος. θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα τροφοδοσίας αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι είστε παρέχει αρκετή δύναμη.
θα μας βοηθήσει ίσως να σας βοηθήσουν αν μας πει τι συγκεκριμένο υλικό που έχετε. σαν μοντέλο PSU και etc ισχύ, καθώς και όλα τα άλλα πράγματα που έχετε συνδέσει. μοντέλο μητρική κάρτα ενδέχεται να μην είναι κακή ιδέα ούτε. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| PSU μου είναι TR2 - 430w Thermaltake και η μητρική μου είναι μία ATI IXP 400. Κάρτα γραφικών μου είναι μια ΕΒΓΑ 256MB και τρέχω επίσης Creative SoundBlaster xfi Platinum. Αυτή τη στιγμή έχω 1GB μνήμης RAM DDR. Αυτή η ρύθμιση έχει λειτουργήσει πριν που δεν είχε προβλήματα για αρκετό διάστημα. Ήταν μόλις τις τελευταίες ημέρες ότι δεν έχει λειτουργήσει. Hope this helps a bit. *** Το PSU είναι μόλις 1 χρονών. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε ηχητικά σήματα σε μπότα επάνω;
| |||
| |||
| Δεν ηχητικά σήματα κατά την εκκίνηση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet υψηλής ταχύτητας LAN ταχύτητα Χάρη Ερώτηση! | P5200 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 24 Νοεμβρίου 2009 22:46 |
| Παιχνίδια δεν τρέχουν, σήμα εκτός ορίων. | haiku | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 31 Μαΐου 2009 05:31 |
| Ταχύτητα Fan Παρουσίαση GPU κινείται μεταξύ 55-60 C. | P5200 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 20 Φεβ 2009 10:51 |
| Svchost.exe λειτουργίας σε πολύ υψηλό mem χρήσης | craiig | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 28 Απρ 2008 06:30 |
| Ταχύτητα κυκλοφορίας του παλαιού λογισμικού | davydoug | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 4η Ιαν 2008 03:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |