μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Power μέχρι πρόβλημα ... δεν σήμα .... cpu ανεμιστήρας κρατά που λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 00:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Power μέχρι πρόβλημα ... δεν σήμα .... cpu ανεμιστήρας κρατά που λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα ...

Γειά. Είμαι στη διαδικασία αναβάθμισης και έχουν μετακινηθεί υπάρχουσα μητρική πλακέτα και τα συστατικά μου σε μία υπόθεση Antec P182. Όταν εξουσία-μέχρι τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή σε κλωτσιές και παραμένει με μεγάλη ταχύτητα και δεν έχω σήμα στην οθόνη. Η επανεκκίνηση και αποσυνδέστε το PSU, κλπ. ... και τίποτα δεν λειτουργεί. Απλά αναρωτιέμαι εάν θα πρέπει να ψάχνει για το πρόβλημα;
Είμαι εκτελείτε ένα AMD Athlon Dual Core αυτή τη στιγμή σε μια μητρική ATI. Βίντεο ανεμιστήρας κάρτα μου είναι κλώση, καθώς και όλους τους άλλους οπαδούς περίπτωση. Μπορώ να ακούσω θόρυβο του δίσκου μου επίσης. Γίνομαι ενδεχομένως μια νέα μητρική πλακέτα αύριο. Αυτό θα καθορίσει το πρόβλημα?
Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Ευχαριστώ.
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 00:15
Ομάδα Δωρητών

Default Power μέχρι πρόβλημα ... δεν σήμα .... cpu ανεμιστήρας κρατά που λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα ...

Δεν είμαι σίγουρος. θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα τροφοδοσίας αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι είστε παρέχει αρκετή δύναμη.

θα μας βοηθήσει ίσως να σας βοηθήσουν αν μας πει τι συγκεκριμένο υλικό που έχετε. σαν μοντέλο PSU και etc ισχύ, καθώς και όλα τα άλλα πράγματα που έχετε συνδέσει. μοντέλο μητρική κάρτα ενδέχεται να μην είναι κακή ιδέα ούτε.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 00:33
Νέο Μέλος Ομάδα

PSU μου είναι TR2 - 430w Thermaltake και η μητρική μου είναι μία ATI IXP 400. Κάρτα γραφικών μου είναι μια ΕΒΓΑ 256MB και τρέχω επίσης Creative SoundBlaster xfi Platinum. Αυτή τη στιγμή έχω 1GB μνήμης RAM DDR. Αυτή η ρύθμιση έχει λειτουργήσει πριν που δεν είχε προβλήματα για αρκετό διάστημα. Ήταν μόλις τις τελευταίες ημέρες ότι δεν έχει λειτουργήσει. Hope this helps a bit.

*** Το PSU είναι μόλις 1 χρονών.
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 07:27
Ομάδα Δωρητών

Κάθε ηχητικά σήματα σε μπότα επάνω;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 11:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν ηχητικά σήματα κατά την εκκίνηση
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Internet υψηλής ταχύτητας LAN ταχύτητα Χάρη Ερώτηση! P5200 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 24 Νοεμβρίου 2009 22:46
Παιχνίδια δεν τρέχουν, σήμα εκτός ορίων. haiku Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 31 Μαΐου 2009 05:31
Ταχύτητα Fan Παρουσίαση GPU κινείται μεταξύ 55-60 C. P5200 Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 20 Φεβ 2009 10:51
Svchost.exe λειτουργίας σε πολύ υψηλό mem χρήσης craiig Λειτουργικά συστήματα Windows 3 28 Απρ 2008 06:30
Ταχύτητα κυκλοφορίας του παλαιού λογισμικού davydoug Γενικά Λογισμικό Chat 7 4η Ιαν 2008 03:16
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.