manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Power up problem ... nema signala .... CPU fan uspomena trčanje na brzinu ...

Reply

Thread Tools
Old 2 siječnja 2008, 00:12
Novi član grupe

Default Power up problem ... nema signala .... CPU fan uspomena trčanje na brzinu ...

Zdravo. Ja sam u procesu nadogradnje te su se preselili svoj postojeći matične ploče i komponenti u Antec P182 slučaju. Kad sam power-up CPU fan Kicks i ostaje na brzinu i ja dobili nikakve signala na monitoru. Sam isključiti i ponovo pokrenuti na PSU itd. ... i ništa ne radi. Jednostavno pitate gdje bi trebao biti obličje za taj problem?
Ja sam Pokretanje AMD Athlon Dual Core trenutno ATI na matičnoj ploči. Moj video karta je ventilator vrti kao i svi drugi slučaj obožavatelja. Ja mogu čuti moje HD spinning as well. Ja sam vjerojatno uzimajući novu matičnu ploču sutra. Da li bi to riješili problem?
Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati.
Hvala.
Old 2 siječnja 2008, 00:15
Donatorska Grupa

Default Power up problem ... nema signala .... CPU fan uspomena trčanje na brzinu ...

Im 'ne siguran. možda je napajanje problem, osim ako ste apsolutno sigurni da ste pruža dovoljno energije.

to će nam pomoći da vjerojatno vam pomoći ako nam rekli ono što imate specifičan hardver. PSU kao model i snagom itd, i sve ostale stvari imate u prilogu. matična ploča model možda neće biti loša ideja bilo.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 2 siječnja 2008, 00:33
Novi član grupe

Moj PSU je TR2 - 430w Thermaltake i moja matična ploča je ATI IXP 400. Moj video kartica je EVGA 256MB i ja isto tako trčanje Creative SoundBlaster XFI Platinum. Sad imam od 1GB DDR RAM. Ova postava je radila prije bez problema za poprilično vrijeme. Dovoljan je bio u zadnjih par dana da to nije radila. Nadam se ovo pomaže malo.

*** The PSU je samo 1 godinu star.
Old 2 siječnja 2008, 07:27
Donatorska Grupa

Svejedno beeps na čizma gore?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 2 sij 2008, 11:52
Novi član grupe

Ne beeps pri pokretanju
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.