![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Ja sam u procesu nadogradnje te su se preselili svoj postojeći matične ploče i komponenti u Antec P182 slučaju. Kad sam power-up CPU fan Kicks i ostaje na brzinu i ja dobili nikakve signala na monitoru. Sam isključiti i ponovo pokrenuti na PSU itd. ... i ništa ne radi. Jednostavno pitate gdje bi trebao biti obličje za taj problem? Ja sam Pokretanje AMD Athlon Dual Core trenutno ATI na matičnoj ploči. Moj video karta je ventilator vrti kao i svi drugi slučaj obožavatelja. Ja mogu čuti moje HD spinning as well. Ja sam vjerojatno uzimajući novu matičnu ploču sutra. Da li bi to riješili problem? Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran. možda je napajanje problem, osim ako ste apsolutno sigurni da ste pruža dovoljno energije.
to će nam pomoći da vjerojatno vam pomoći ako nam rekli ono što imate specifičan hardver. PSU kao model i snagom itd, i sve ostale stvari imate u prilogu. matična ploča model možda neće biti loša ideja bilo. My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Moj PSU je TR2 - 430w Thermaltake i moja matična ploča je ATI IXP 400. Moj video kartica je EVGA 256MB i ja isto tako trčanje Creative SoundBlaster XFI Platinum. Sad imam od 1GB DDR RAM. Ova postava je radila prije bez problema za poprilično vrijeme. Dovoljan je bio u zadnjih par dana da to nije radila. Nadam se ovo pomaže malo. *** The PSU je samo 1 godinu star. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svejedno beeps na čizma gore?
| |||
| |||
| Ne beeps pri pokretanju |