![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Én vagyok a fejlesztési folyamat, és átkerül az én meglévő alaplap és alkatrészek egy Antec P182 ügyben. Amikor power-up a CPU ventillátor vagányságból és megmarad a nagy sebesség és a jel nem jutok be a monitort. I restart és húzza ki a tápegység, stb ... és semmi sem működik. Csak tudni, hol kell keresni az a probléma? Én futás egy AMD Athlon Dual Core pillanatában az ATI alaplap. A videó kártya ventilátor a fonásra, valamint minden más esetben rajongók. Hallom én HD fonásra is. Én esetleg kapok egy új alaplap holnap. Szeretne e megoldani a problémát? Any help is greatly appreciated. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos. Lehet, hogy áramellátási probléma, ha nem vagyunk teljesen biztos, hogy te elég erőt.
ez talán segít nekünk, hogy segítsen Önnek, ha azt mondta, mi adott hardver van. psu hasonló modell és wattértékek stb, és a többi dolog van csatolva. alaplap modell lehet, hogy nem egy rossz ötlet sem. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Saját PSU a TR2 - 430w Thermaltake s alaplapon egy ATI IXP 400. A videó kártya egy EVGA 256MB, és én is futni Creative SoundBlaster XFI platina. Most már 1 GB DDR RAM. Ez a beállítás nem működött előtt nem probléma elég egy darabig. Csak az volt az elmúlt napokban, hogy nem működött. Remélem ez segít egy kicsit. *** A tápegység csak 1 év. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden sípol a boot up?
| |||
| |||
| Nem sípol induláskor |