![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום. אני בתהליך של שדרוג עברו האם קיימים מרכיבים שלי לתוך מקרה Antec P182 מיוצר. כאשר אני power-up מאוורר CPU בעיטות ב ונשארת במהירות גבוהה ואני מקבל שום אות על המסך. אני מחדש ונתק את PSU וכו '... ועל שום דבר לא עוזר. רק תוהה איפה אני צריך לחפש את הבעיה? אני מפעיל מעבד AMD Athlon Dual Core ברגע ATI על לוח האם. מאוורר כרטיס המסך שלי הוא מסתובב כמו גם כל האוהדים במקרה אחר. אני יכול לשמוע HD שלי מסתובב גם. ואולי אני מקבל לוח האם החדש מחר. האם זה פותר את הבעיה?? כל עזרה הוא מוערך מאוד. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח. זאת עלולה להיות בעיה אספקת החשמל אלא אם כן אתה בטוח לחלוטין שאתה לספק מספיק כוח.
| |||
| |||
| שלי היא PSU TR2 - 430w Thermaltake ואת לוח האם שלי הוא ATI IXP 400. כרטיס המסך שלי הוא 256MB EVGA ואני גם להפעיל Creative SoundBlaster פלטינום xfi. כרגע יש לי 1GB של זיכרון RAM DDR. זה עבד לפני ההתקנה ללא בעיות במשך די הרבה זמן. זה היה רק בימים האחרונים, כי זה לא פעל. מקווה שזה עוזר קצת. *** PSU הוא רק בן 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שום צפצופים את המגף?
| |||
| |||
| לא צפצופים בעת האתחול |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אינטרנט High Speed לאן מהירות תודה שאלה! | P5200 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 24 נובמבר 2009 22:46 |
| משחקים לא רצים, האות מחוץ לטווח. | haiku | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 31 מאי 2009 05:31 |
| מהירות מניפה מציג GPU פועל בין 55-60 C. | P5200 | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | ה -20 פברואר 2009 10:51 |
| היישום Svchost.exe להופיע מאוד גבוה מ שימוש ב | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -28 לאפריל 2008 06:30 |
| הפעלת התוכנה הישן של מהירות | davydoug | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 4th ינואר 2008 03:16 |
| שרשרת כלים | |
| |