mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Varas problēma ... ne signāla .... cpu ventilators turpina darboties ar lielu ātrumu ...

Reply

Thread Tools
Old 2 janvāris 2008, 00:12
New Member Group

Default Varas problēma ... ne signāla .... cpu ventilators turpina darboties ar lielu ātrumu ...

Sveiki. Es modernizē un devušies manu esošo mātesplati un komponentiem Antec P182 gadījumā. Kad es varu-up CPU ventilators kicks un paliek lielā ātrumā, un man nav signāla uz monitoru. Atsākt un atvienojiet psu utt ... un nekas darbi. Tikai jautājums, kur es būtu meklē problēmu?
Es esmu rādīt AMD Athlon Dual Core pie moments uz ATI mātesplati. Mani video kartes ventilators griežas, kā arī visas citas fani. Es varu dzirdēt manu HD vērpšanai, kā arī. Es, iespējams, iegūt jaunu mātesplati rīt. Vai tas noteikt problēmu?
Jebkura palīdzība ir ļoti appreciated.
Pateicība.
Old 2 janvāris 2008, 00:15
Donors Group

Default Varas problēma ... ne signāla .... cpu ventilators turpina darboties ar lielu ātrumu ...

Es neesmu pārliecināts. tā varētu būt barošanas problēma, ja vien jūs esat pilnīgi pārliecināts jūs sniedz pietiekami daudz jaudas.

tas iespējams, palīdzēs mums palīdzēt jums, ja jūs mums pastāstīja, ko specifiska aparatūra jums ir. kā psu modelis un jauda utt un visas citas lietas jums ir pievienots. motherboard modelis varētu nebūt slikta doma vai nu.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 2 janvāris 2008, 00:33
New Member Group

Mans PSU ir TR2 - 430W Thermaltake un mana mātesplate ir ATI IXP 400. Mana video karte ir EVGA 256mb un es arī palaist Creative SoundBlaster xfi Platinum. Labi tagad esmu 1GB DDR RAM. Šāds iestatījums ir strādājusi pirms bez diezgan kamēr problēmas. Tas ir tikai bijis pēdējās dienās, ka nav strādājis. Hope this helps mazliet.

*** PSU ir tikai 1 gadu.
Old 2 janvāris 2008, 07:27
Donors Group

Nekādus boot up pīkstieni?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 janvāris 2008, 11:52
New Member Group

Nekādas palaišanas pīkstieni
Reply

Register

Bookmarks