![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki. Es modernizē un devušies manu esošo mātesplati un komponentiem Antec P182 gadījumā. Kad es varu-up CPU ventilators kicks un paliek lielā ātrumā, un man nav signāla uz monitoru. Atsākt un atvienojiet psu utt ... un nekas darbi. Tikai jautājums, kur es būtu meklē problēmu? Es esmu rādīt AMD Athlon Dual Core pie moments uz ATI mātesplati. Mani video kartes ventilators griežas, kā arī visas citas fani. Es varu dzirdēt manu HD vērpšanai, kā arī. Es, iespējams, iegūt jaunu mātesplati rīt. Vai tas noteikt problēmu? Jebkura palīdzība ir ļoti appreciated. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts. tā varētu būt barošanas problēma, ja vien jūs esat pilnīgi pārliecināts jūs sniedz pietiekami daudz jaudas.
tas iespējams, palīdzēs mums palīdzēt jums, ja jūs mums pastāstīja, ko specifiska aparatūra jums ir. kā psu modelis un jauda utt un visas citas lietas jums ir pievienots. motherboard modelis varētu nebūt slikta doma vai nu. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Mans PSU ir TR2 - 430W Thermaltake un mana mātesplate ir ATI IXP 400. Mana video karte ir EVGA 256mb un es arī palaist Creative SoundBlaster xfi Platinum. Labi tagad esmu 1GB DDR RAM. Šāds iestatījums ir strādājusi pirms bez diezgan kamēr problēmas. Tas ir tikai bijis pēdējās dienās, ka nav strādājis. Hope this helps mazliet. *** PSU ir tikai 1 gadu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekādus boot up pīkstieni?
| |||
| |||
| Nekādas palaišanas pīkstieni |
![]() |
|
| Bookmarks |