![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Witaj. Jestem w trakcie modernizacji i przeszły moje istniejących komponentów płyty głównej oraz w przypadku Antec P182. Kiedy zasilanie do procesora wentylator rzuty i pozostanie z dużą prędkością i nie mogę uzyskać sygnału na monitorze. I restart i odłączyć PSU etc ... i nic nie działa. Just wondering, gdzie należy szukać problemu?
Jestem prowadzeniu AMD Athlon Dual Core w momencie ATI na płycie głównej. Moja karta graficzna wentylator jest spinning, jak również wszystkie inne sprawy kibiców. Słyszę jak mój HD przędzenia dobrze. Ja ewentualnie dostaję nową płytę jutro. Czy ten problem naprawić? Każda pomoc jest bardzo ceniona. Dzięki. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie jestem pewien. to może być zasilacz problemu, chyba że jesteś absolutnie pewne you're zapewnienie wystarczającej mocy.
to prawdopodobnie pomoże nam pomóc, jeśli nam co masz konkretnego sprzętu. PSU jak model i moc itp. oraz wszystkie inne rzeczy masz w załączeniu. modelu płyty głównej może nie być złym pomysłem albo. My System: Ezechiela
|
|
|
|||
|
|||
|
Moje PSU jest TR2 - 430w Thermaltake i moja płyta jest ATI IXP 400. Moja karta graficzna jest EVGA 256MB i również uruchomić Creative SoundBlaster XFI platyna. W tej chwili mam 1GB DDR RAM. Taka konfiguracja ma przed pracował bez problemów na dłuższą chwilę. To właśnie w ciągu ostatnich kilku dni, że nie pracował. Hope this helps trochę.
*** W PSU jest tylko 1 roku życia. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wszelkie sygnały przy rozruchu?
|
|||
|
|||