menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále beží na vysokú rýchlosť ...

Reply

Thread Tools
Old 2 januára 2008, 00:12
Nový člen skupiny

Default Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále beží na vysokú rýchlosť ...

Ahoj. Som v procese modernizácie a prešli mojej súčasnej doske a komponenty do Antec P182 prípadu. Když jsem moc-až CPU ventilátor kopy a pobyty pri vysokej rýchlosti a já si žiadny signál na monitor. I restart a odpojte PSU, atď ... a nič diel. Jen přemýšlím, kde by som mal hľadať problém?
Som vedenie AMD Athlon Dve jadrá v čase, keď na ATI doske. Moja grafická karta je ventilátor pradiarenského rovnako ako všetky ostatné veci fanúšikov. Slyším mojej HD pradiarenského rovnako. Som prípadne získať nové desce zajtra. By tento problém opraviť?
Akákoľvek pomoc je veľmi cenený.
Vďaka.
Old 2 januára 2008, 00:15
Darcu Skupina

Default Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále beží na vysokú rýchlosť ...

Nie som si istý. to by mohol byť problém napájanie, ak si nie ste úplne istá ste poskytuje dostatok energie.

Bolo by pravdepodobne pomôže nám to pomôže, ak nám povedal, aké konkrétne hardware máte. PSU rovnako ako model a príkonom atď, a všetky ostatné veci máte pripojený. doske model nemusí byť zlý nápad buď.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 2 januára 2008, 00:33
Nový člen skupiny

Moja PSU je TR2 - 430W Thermaltake a moje doska je ATI IXP 400. Moja grafická karta je EVGA 256megabajt a já také běžím Creative SoundBlaster XFI Platinum. Práve teraz mám 1 GB DDR RAM. Toto nastavenie pracuje bez problémov, ako na chvílicasu. Je to práve v niekoľkých posledných dňoch, že zatiaľ nefunguje. Dúfam, že to pomôže trochu.

*** V PSU je len 1 rok starý.
Old 2 januára 2008, 07:27
Darcu Skupina

Akékoľvek pípne na naběhnout?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2. januára 2008, 11:52
Nový člen skupiny

Ne pípnutie pri štarte
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vysokorýchlostný internet LAN rýchlosť Otázka Vďaka! P5200 Siete, Modemy & VoIP 4 24.novembra 2009 22:46
Hry nebežia, signál mimo rozsah. Haiku Graphics Cards & Monitory 1 31. mája 2009 05:31
Otáčky ventilátora GPU program funguje medzi 55-60 C. P5200 Graphics Cards & Monitory 7 20. februára 2009 10:51
Svchost.exe beží veľmi vysoké v mem používanie craiig Operačné systémy Windows 3 28. apríl 2008 06:30
Rýchlosť jazdy starých softvér davydoug Všeobecné Software Chat 7 4. januára 2008 03:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.