![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Som v procese modernizácie a prešli mojej súčasnej doske a komponenty do Antec P182 prípadu. Když jsem moc-až CPU ventilátor kopy a pobyty pri vysokej rýchlosti a já si žiadny signál na monitor. I restart a odpojte PSU, atď ... a nič diel. Jen přemýšlím, kde by som mal hľadať problém? Som vedenie AMD Athlon Dve jadrá v čase, keď na ATI doske. Moja grafická karta je ventilátor pradiarenského rovnako ako všetky ostatné veci fanúšikov. Slyším mojej HD pradiarenského rovnako. Som prípadne získať nové desce zajtra. By tento problém opraviť? Akákoľvek pomoc je veľmi cenený. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý. to by mohol byť problém napájanie, ak si nie ste úplne istá ste poskytuje dostatok energie.
Bolo by pravdepodobne pomôže nám to pomôže, ak nám povedal, aké konkrétne hardware máte. PSU rovnako ako model a príkonom atď, a všetky ostatné veci máte pripojený. doske model nemusí byť zlý nápad buď. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Moja PSU je TR2 - 430W Thermaltake a moje doska je ATI IXP 400. Moja grafická karta je EVGA 256megabajt a já také běžím Creative SoundBlaster XFI Platinum. Práve teraz mám 1 GB DDR RAM. Toto nastavenie pracuje bez problémov, ako na chvílicasu. Je to práve v niekoľkých posledných dňoch, že zatiaľ nefunguje. Dúfam, že to pomôže trochu. *** V PSU je len 1 rok starý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akékoľvek pípne na naběhnout?
| |||
| |||
| Ne pípnutie pri štarte |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vysokorýchlostný internet LAN rýchlosť Otázka Vďaka! | P5200 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 24.novembra 2009 22:46 |
| Hry nebežia, signál mimo rozsah. | Haiku | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. mája 2009 05:31 |
| Otáčky ventilátora GPU program funguje medzi 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 20. februára 2009 10:51 |
| Svchost.exe beží veľmi vysoké v mem používanie | craiig | Operačné systémy Windows | 3 | 28. apríl 2008 06:30 |
| Rýchlosť jazdy starých softvér | davydoug | Všeobecné Software Chat | 7 | 4. januára 2008 03:16 |
| Thread Tools | |
| |