![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Ја сам у процесу надоградње те су се преселили свој постојећи матичне плоче и компоненти у Антец П182 случају. Кад сам поуер-уп ЦПУ фан Кицкс и остаје на брзину и ја добили никакве сигнала на монитору. Сам искључити и поново покренути на псу итд ... и ништа не ради. Једноставно питате где би требао бити хандсоме за тај проблем? Ја сам Покретање АМД Атхлон Дуал Цоре тренутно АТИ на матичној плочи. Мој видео улазница је вентилатор врти као и сви други случај обожаватеља. Ја могу чути моје ХД спиннинг ас уелл. Ја сам вероватно узимајући нову матичну плочу сутра. Да ли би то решили проблем? Било каква помоћ је много поштовати. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не сигуран. можда је напајање проблем, осим ако сте апсолутно сигурни да сте пружа довољно енергије.
то ће нам помоћи да вероватно вам помоћи ако нам рекли оно што имате специфичан хардвер. Псу као модел и снагом итд, и све остале ствари имате у прилогу. матична плоча модел можда неће бити лоша идеја било. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Мој псу је ТР2 - 430у Тхермалтаке и моја матична плоча је АТИ ИКСП 400. Мој видео картица је ЕВГА 256МБ и ја исто тако трчање Цреативе СоундБластер КСФИ Платинум. Сад имам од 1ГБ ДДР РАМ. Ова постава је радила пре без проблема за поприлично време. Довољан је био у задњих пар дана да то није радила. Надам се ово помаже мало. *** Тхе псу је само 1 годину стар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свеједно беепс на чизма сеттле?
| |||
| |||
| Не беепс при покретању |