![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Ben yükseltme ve süreci ve pm bir antec P182 durumda halinde mevcut anakart ve parçaları taşındı. Ben güç-CPU hayranıyım up başladı ve yüksek hızda kalır ve monitörde sinyal alıyorum. Ben yeniden başlatın ve PSU gibi çıkarın ... ve hiçbir şey çalışır. Sadece nerede sorun arayan gerektiğini mi merak ediyorsunuz? Şu anda bir ATI anakart üzerinde AMD Athlon Dual Core kullanıyorum. Benim ekran kartı hayranıyım yanı sıra diğer tüm durumda fanlar iplikçilik olduğunu. Ben HD de iplik duyuyorum. Ben belki yarın yeni bir anakart alıyorum. Bu sorunu gidermek misiniz? Yardıma büyük is appreciated. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| emin değilim. Bu sürece kesinlikle yeterli gücü sağlayan ettiğiniz belli ettiğiniz bir güç kaynağı sorunu olabilir.
Eğer ne özel donanım bize anlattı belki size yardımcı olmak için bize yardımcı olacak. PSU model ve vat miktarı vs, ve bağlı tüm diğer şeyler gibi. anakart modeli kötü bir fikir de olmayabilir. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Benim PSU bir TR2 - 430w Thermaltake ve anakart is ATI IXP 400. Benim ekran kartı bir EVGA 256MB ve ben de Creative SoundBlaster XFI Platin çalıştırın. Pekiyi şimdi 1GB DDR RAM var. Bu kurulum önce oldukça bir süre için herhangi bir sorun ile çalıştı. Sadece bu çalışma değil, son birkaç gün içinde oldu. Umarım bu biraz yardımcı olur. *** Bu PSU sadece 1 yaşında. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önyükleme kadar herhangi bir bip sesi duyulur?
| |||
| |||
| Açılışta yok bip sesi duyulur |
![]() |
|
| Bookmarks |