менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Power до проблема ... немає сигналу .... процесорного вентилятора бігає на високій швидкості ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 січня 2008, 00:12
Нові члени групи

Здравствуйте. Я перебуваю в процесі модернізації і переїхали мої існуючі материнських плат і компонентів у випадку Antec P182. При включенні живлення процесорного вентилятора в ногу і зберігається на високій швидкості, і я не отримаєте сигнал на монітор. Я перезавантаження і відключіть БП т.д. ... і працює нічого. Просто цікаво, де я повинен шукати проблему?
Я йду AMD Athlon Dual Core на даний момент на платі ATI. Моє відео карта вентилятор обертається, а також всі інші вентилятори справи. Я чую HD спінінг також. Я можливості отримання нових материнських плат завтра. Хіба це вирішити проблему?
Будь-яка допомога дуже оцінили.
Спасибо.
Old 2 січня 2008, 00:15
Донор групи

Я не впевнений. це може бути проблема харчування, якщо ви абсолютно впевнені ви надаєте достатньою владою.

було б, імовірно, допоможе нам допомогти, якщо ви сказали нам, яку конкретно ваше апаратне забезпечення. як модель і потужність блоку харчування і т.д., і всі інші речі ви додається. Материнська плата модель не може бути ні поганою ідеєю.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 2 січня 2008, 00:33
Нові члени групи

Мій БП TR2 - 430w Thermaltake і моєї плати ATI IXP 400. Моя відеокарти EVGA 256Mb, і я також запустити Creative SoundBlaster XFI платина. Зараз у мене є 1 Гб оперативної пам'яті DDR. Така схема працювала до без проблем, досить довгий час. Це просто було в останні кілька днів, що він не працював. Сподіваюся, що це допомагає трохи.

*** БП тільки 1 рік.
Old 2 січня 2008, 07:27
Донор групи

Будь-який сигнал при завантаженні?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 січня 2008, 11:52
Нові члени групи

Немає гудка при запуску
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.