![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я перебуваю в процесі модернізації і переїхали мої існуючі материнських плат і компонентів у випадку Antec P182. При включенні живлення процесорного вентилятора в ногу і зберігається на високій швидкості, і я не отримаєте сигнал на монітор. Я перезавантаження і відключіть БП т.д. ... і працює нічого. Просто цікаво, де я повинен шукати проблему? Я йду AMD Athlon Dual Core на даний момент на платі ATI. Моє відео карта вентилятор обертається, а також всі інші вентилятори справи. Я чую HD спінінг також. Я можливості отримання нових материнських плат завтра. Хіба це вирішити проблему? Будь-яка допомога дуже оцінили. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений. це може бути проблема харчування, якщо ви абсолютно впевнені ви надаєте достатньою владою.
було б, імовірно, допоможе нам допомогти, якщо ви сказали нам, яку конкретно ваше апаратне забезпечення. як модель і потужність блоку харчування і т.д., і всі інші речі ви додається. Материнська плата модель не може бути ні поганою ідеєю. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Мій БП TR2 - 430w Thermaltake і моєї плати ATI IXP 400. Моя відеокарти EVGA 256Mb, і я також запустити Creative SoundBlaster XFI платина. Зараз у мене є 1 Гб оперативної пам'яті DDR. Така схема працювала до без проблем, досить довгий час. Це просто було в останні кілька днів, що він не працював. Сподіваюся, що це допомагає трохи. *** БП тільки 1 рік. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-який сигнал при завантаженні?
| |||
| |||
| Немає гудка при запуску |