![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci a holky, mám problém s mým notebookem Toshiba. Můj laptop havaroval a modrou obrazovku přišel říci, že restartujete počítač, tak učinila, a pak spadla znovu pouze v této době by nebylo nahrát do oken. Rozhodnuto použít využití disku, ale jen se dostane na cca 20% a zbývajících říká ložné NTFS MFT soubory a pak se žádná další. Takže jsem v háji, když mi někdo pomůže ven bych byl vděčný. Na zdraví Křupavý |
|
| |||
| |||
| Myslíte si žádná neexistuje obnovení oddílu na notebooku nebo je obnovit skutečně udělat z disku? |
|
| |||
| |||
| Hej, to je už není problém, nechal půl hodiny a snažil znovu a fungovalo to dost dlouho k instalaci systému Windows. Prostě se zdá být nyní běží mnohem pomaleji než obvykle. Windows Media Player 11 trvalo asi 10 minut na instalaci. Už 3 roky starý notebook tak není, že zastaralý. Tvorba (jako nejlepší, jak mohu popsat) a velmi velmi "levné" hluk, jako když se držte příliš mnoho tlačítek na keboard ale tišší. Také jeho tvorby pevného disku čtení zvuky celou dobu, ale zase abit tišší a po celou dobu (velmi nepříjemný). Díky za zájem. Křupavý |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můžete mít své OS nainstalován dvakrát. Myslím, že dobrá věc, o které se můžete obnovit soubory
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jeho setříděno sama ven, myslím, že právě přehřátá. |