μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πρόβλημα με την ανάκτηση laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Δεκεμβρίου 2007, 12:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα με την ανάκτηση laptop

Γεια σου ρε παιδιά και τα κορίτσια, έχω ένα πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή Toshiba.

My laptop τράκαρε μια μπλε οθόνη και κατέληξε ότι για να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, το έκανε και τότε πάλι μόνο τράκαρε αυτή τη φορά δεν θα φορτίο παραθύρων.

Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ανάκτηση του δίσκου, αλλά αυτό γίνεται μόνο σε περίπου 20% και λέει φόρτωση υπόλοιπες NTFS MFT αρχεία και στη συνέχεια δεν χρειάζεται περαιτέρω.

Έτσι είμαι βιδωτούς, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει αναφέρονται Θα σας ήμουν ευγνώμων.

Εις υγεία

Αφράτος
Old 28 Δεκεμβρίου 2007, 17:41
Μέλος Ομάδα

Μήπως δεν υπάρχει αποκατάσταση διαμέρισμα του φορητού υπολογιστή ή είναι πράγματι η αποκατάσταση γίνεται από το δίσκο;
Old 28 Δεκεμβρίου 2007, 20:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου, το πρόβλημα δεν thats πια, άφησε μισή ώρα και προσπάθησε εκ νέου και θα εργασθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να εγκαταστήσετε τα παράθυρα πάλι. Απλά τώρα φαίνεται να λειτουργεί πολύ πιο αργά από ό, τι συνήθως. Windows Media Player 11 διήρκεσε περίπου 10 λεπτά για την εγκατάσταση. Έχουν laptop 3 ετών, ώστε να μην ότι από την ημερομηνία. Κάνοντας (όπως καλύτερο που μπορώ να περιγράψω) ένα πολύ πολύ "φτηνή" θόρυβος, όπως όταν κρατάτε πατημένο πάρα πολλά κλειδιά για την keboard αλλά λιγότερο θορυβώδεις. Επίσης, καθιστώντας την ανάγνωση ακούγεται σκληρό δίσκο όλη την ώρα, αλλά και πάλι abit ησυχαστής και όλη την ώρα (πολύ ενοχλητικό).

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Αφράτος
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 04:45
Ομάδα Δωρητών

μπορεί να έχετε εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα δύο φορές. Υποθέτω ότι το καλό είναι ότι μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία σας

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 09:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Τα ίδια αναφέρονται ταξινομημένο, πιστεύω ότι μόλις είχε υπέρθερμος.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ανάκτηση του Pc μου Μετά από Υπόνοιες Power Surge LESLIZ Γενική Συζήτηση Hardware 4 25 Οκτωβρίου, 2009 01:44
Ανάκτηση Φωτογραφίες Από 10 Gb Drive waldo899 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 10 Ιουν 2009 15:23
Spybot δεν Ανάκτηση Ανάκτηση Randal Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 13 Ιαν 2009 12:54
Ανάκτηση μεγάλα πράγματα από σκληρό δίσκο chrismorris730 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 11 Φεβ 2008 19:40
Ανάκτηση χαθούν δεδομένα Opila Λειτουργικά συστήματα Windows 3 30 Ιαν 2008 23:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.