![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej dečki i cure, ima problem s moj laptop Toshiba. Moj laptop pala i plavom zaslonu došao rekao je da ponovo pokrenete računalo, nije tako i tada je pala opet samo ovaj put ne bi load up prozora. Odlučio na korištenje recovery disk, ali to samo da se dobije oko 20%, a preostali kaže loading NTFS MFT files i onda ne ide dalje. Tako sam pijan, ako bilo tko može pomoć mene vanjska strana ja bi bio zahvalan. Živjeli Krt |
|
| |||
| |||
| Da li ne postoji vraćanje particija na laptop ili je vratiti se zapravo učinio s diska? |
|
| |||
| |||
| Hej, taj problem više ne, lijevo nje pola sata i pokušao opet i to je radio dovoljno dugo da ponovo instalirati sustav Windows. Internet pravedan činiti se sada prikazuju puno sporiji nego što je to uobičajeno. Windows Media Player 11 je oko 10 minuta za instalaciju. Have 3 godine starog laptopa tako da nije zastarjela. Upućivanje (kao najbolje može opisati kao što sam ja) vrlo prilično "pištanje" buke, kao i kada držite previše tipki na keboard ali quieter. Također njegove izrade hard disk čitanje zvukovi svih vremena, ali opet abit quieter i sve vrijeme (jako dosadne). Hvala na interesu. Krt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vi svibanj imati instaliran vaš OS dvaput. Mislim da je dobra stvar oko koje se možete povratiti datoteke
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Njegova redaju sama out, misle da je upravo prevruć. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Oporavak Moje računalo nakon Sumnja Power Surge | LESLIZ | General Hardware Chat | 4 | 25 listopad 2009 01:44 |
| Oporavak's Photo Od 10 Gb diska | waldo899 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 10. lipnja 2009 15:23 |
| Spybot ne Recovery Oporavak | Randal | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 13 siječanj 2009 12:54 |
| Oporavak stvari iz starijeg hard disk | chrismorris730 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 11. veljača 2008 19:40 |
| Oporavak izgubljene podatke | Opila | Windows Operating Systems | 3 | 30 siječanj 2008 23:45 |
| Thread Tools | |
| |