![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk és a lányok, van egy probléma, én Toshiba laptop. Saját laptop lezuhant, és a kék képernyő jött ki mondta, hogy indítsa újra a számítógépet, nem úgy, és akkor ismét csak lefagyott ez alkalommal nem fogja betölteni a Windows-t. Úgy döntött, hogy a helyreállítási lemezt, de ez csak akkor jut, hogy mintegy 20%-a azt mondja, rakodási maradék NTFS MFT fájlokat, majd megy tovább. Én csavart, ha valaki tud segítsen nekem én hálás lenne. Egészségére Crispy |
|
| |||
| |||
| Ugye nem ott van a visszaállítási partíció a laptop, vagy a ténylegesen elvégzett visszaállítani a lemezről? |
|
| |||
| |||
| Hé, amit már nem az a probléma, a bal meg a fél órát, és újra próbálkozott, és dolgozott hosszú ahhoz, hogy a Windows újra. Úgy tűnik, csak most fut egy csomó lassabban, mint máskor. Windows Media Player 11 volt kb 10 perc a telepítés. Have 3 éves laptop így nem is olyan elavult. A (a legjobban meg tudom leírni) egy nagyon nagyon "olcsó" zaj, mint amikor lenyomva túl sok kulcsot a keboard de csendesebb. Azt is, hogy a merevlemez olvasatban hangzik, de minden alkalommal újra Abit csendesebb, és minden alkalommal (nagyon zavaró). Köszi az érdeklődést. Crispy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a telepített operációs kétszer. Szerintem jó dolog, hogy tudja visszaállítani a fájlokat
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| A sorrendje magát, gondolom, hogy éppen túlmelegedett. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Beszedik a PC-m után a gyanúsított Power Surge | LESLIZ | Általános fémáru Chat | 4 | Október 25, 2009 01:44 |
| Talpra Fényképek Egy 10 Gb Drive | waldo899 | Drives & Removable Media | 4 | 10. június 2009 15:23 |
| Spybot Visszanyerés nem épült fel | Randal | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 13. január 2009 12:54 |
| Beszedik a cucc egy idősebb merevlemezként | chrismorris730 | Drives & Removable Media | 2 | 11. február 2008 19:40 |
| Elveszett adatok visszanyerésére | Opila | A Windows operációs rendszerek | 3 | 30. január 2008 23:45 |
| Téma eszközök | |
| |