פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

בעיה עם הנייד recovering

Reply

שרשרת כלים
Old 28 דצמבר 2007, 12:39
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה עם הנייד recovering

היי חבר 'ה ועל בנות, יש לך בעיה עם הנייד שלי Toshiba.

הנייד שלי קרס ו מסך כחול ניגש אמר המחשב מחדש, ולאחר מכן עשה זאת שוב קרס זה רק הפעם זה לא היה לטעון את Windows.

החלטתי להשתמש שחזור דיסק אבל זה יגיע רק כ 20% הנותרים ואומר טעינת הקבצים NTFS MFT ואז לא הולך יותר.

אז אני דפוק, אם מישהו יכול לעזור לי אהיה אסיר תודה.

לחיים

קריספי
Old 28 דצמבר 2007, 17:41
חבר קבוצת

אתה לא קיים לשחזר את המחיצה או הנייד הוא למעשה שחזור נעשה מהדיסק?
Old 28 דצמבר 2007, 20:37
קבוצת חברות חדשות

היי, זה לא הבעיה כבר, עזבו את זה חצי שעה וניסיתי שוב וזה עבד מספיק זמן כדי להתקין את Windows מחדש. זה פשוט נראה כעת כדי להפעיל הרבה לאט יותר מן הרגיל. Windows Media Player 11 לקח בערך 10 דקות להתקין. יש 3 בן הנייד כי לא כל כך לא מעודכנת. ביצוע (כפי הטוב ביותר שאני יכול לתאר) מאוד די "ציוץ" רעש, כמו כאשר אתה החזק יותר מדי מקשים על keboard אך שקטה. גם את הדיסק הקשיח לבצע קריאה נשמע כל הזמן, אבל שוב abit שקטה וכל הזמן (מאוד מרגיז).

תודה על ההתעניינות.

קריספי
Old 29 דצמבר 2007, 04:45
קבוצת תורמים

אתה עלול לקבל את מערכת ההפעלה המותקנת פעמיים. אני מניח דבר טוב כי היא תוכל לשחזר את הקבצים שלך

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 3 ינואר 2008, 09:38
קבוצת חברות חדשות

מיון את עצמו החוצה, רק חושב שזה היה שחון.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שחזור המחשב שלי אחרי נחשול מתח חשודים LESLIZ כללי חומרה צ 'אט 4 25 אוקטובר 2009 01:44
Recovering של תמונה מתוך 10 GB כונן waldo899 כוננים & נשלפת 4 -10 יוני 2009 15:23
Spybot השחזור לא Recovering Randal וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 13 ינואר 2009 12:54
Recovering דברים ישנים של הכונן הקשיח chrismorris730 כוננים & נשלפת 2 11th פברואר 2008 19:40
Recovering לאיבוד נתונים Opila מערכות ההפעלה Windows 3 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 23:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.