![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה ועל בנות, יש לך בעיה עם הנייד שלי Toshiba. הנייד שלי קרס ו מסך כחול ניגש אמר המחשב מחדש, ולאחר מכן עשה זאת שוב קרס זה רק הפעם זה לא היה לטעון את Windows. החלטתי להשתמש שחזור דיסק אבל זה יגיע רק כ 20% הנותרים ואומר טעינת הקבצים NTFS MFT ואז לא הולך יותר. אז אני דפוק, אם מישהו יכול לעזור לי אהיה אסיר תודה. לחיים קריספי |
|
| |||
| |||
| אתה לא קיים לשחזר את המחיצה או הנייד הוא למעשה שחזור נעשה מהדיסק? |
|
| |||
| |||
| היי, זה לא הבעיה כבר, עזבו את זה חצי שעה וניסיתי שוב וזה עבד מספיק זמן כדי להתקין את Windows מחדש. זה פשוט נראה כעת כדי להפעיל הרבה לאט יותר מן הרגיל. Windows Media Player 11 לקח בערך 10 דקות להתקין. יש 3 בן הנייד כי לא כל כך לא מעודכנת. ביצוע (כפי הטוב ביותר שאני יכול לתאר) מאוד די "ציוץ" רעש, כמו כאשר אתה החזק יותר מדי מקשים על keboard אך שקטה. גם את הדיסק הקשיח לבצע קריאה נשמע כל הזמן, אבל שוב abit שקטה וכל הזמן (מאוד מרגיז). תודה על ההתעניינות. קריספי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה עלול לקבל את מערכת ההפעלה המותקנת פעמיים. אני מניח דבר טוב כי היא תוכל לשחזר את הקבצים שלך
|
| |||
| |||
| מיון את עצמו החוצה, רק חושב שזה היה שחון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שחזור המחשב שלי אחרי נחשול מתח חשודים | LESLIZ | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 25 אוקטובר 2009 01:44 |
| Recovering של תמונה מתוך 10 GB כונן | waldo899 | כוננים & נשלפת | 4 | -10 יוני 2009 15:23 |
| Spybot השחזור לא Recovering | Randal | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 13 ינואר 2009 12:54 |
| Recovering דברים ישנים של הכונן הקשיח | chrismorris730 | כוננים & נשלפת | 2 | 11th פברואר 2008 19:40 |
| Recovering לאיבוד נתונים | Opila | מערכות ההפעלה Windows | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 23:45 |
| שרשרת כלים | |
| |