![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, vaikinai ir merginos, turiu problema su savo "Toshiba" nešiojamasis kompiuteris. Nešiojamas kompiuteris sudužo ir mėlynas ekranas atėjo pasakė, kad naujo kompiuterio, taip ir padarė, ir tada ji sudužo vėl tik šį kartą tai nebus apkrovos langų. Nusprendė naudoti atkūrimo diską, tačiau tai pasireiškia tik apie 20% ir sako pakrovimo likusių MFT NTFS failų ir tada eina ne toliau. Taigi esu prisukamas, jei kas nors galėtų man padėti atlikti Būčiau dėkingas. Į sveikatą Traški |
|
| |||
| |||
| Ar jūs ne iš ten atkurti disko į nešiojamąjį kompiuterį ar atkurti iš tikrųjų daroma iš disko? |
|
| |||
| |||
| Ei, thats ne problema nebėra, paliko pusę ir bandė vėl ir ji veikė pakankamai ilgai, kad įdiegti Windows iš naujo. Jis tik atrodo, dabar reikia veikti daug lėčiau nei įprastai. "Windows Media Player 11" truko apie 10 min įdiegti. Turėti 3 metų amžiaus nešiojamas kompiuteris nėra taip, kad iš dienos. Sprendimus (kaip geriausia kaip galiu apibūdinti) labai labai "pypsėti" garsų, pavyzdžiui, kai jūs laikykite nuspaudę per daug klavišų keboard bet tyliau. Taip pat jos gamybos kietojo disko skaitymo skamba visą laiką, tačiau ir vėl ABIT tyliau ir visą laiką (labai erzina). Ačiū už susidomėjimą. Traški |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite turėti savo OS įdiegta du kartus. Manau geras dalykas apie tai galite susigrąžinti savo failus
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Jos surūšiuoti save, manau, jis turėjo tik perkaitinti. |