![]() |
|
| |||
| |||
| Hei puiši un meitenes, got problēma ar manu Toshiba klēpjdators. Mans laptop avarēja un zilu ekrānu pienāca sacīja restartēt datoru, to darīja, un tad avarēja vēlreiz tikai šoreiz tas nebūtu slodze up logiem. Nolēma izmantot atgūšanas disks, bet tas tikai saņem aptuveni 20% un saka iekraušana atlikušo NTFS MFT failus un pēc tam iet vairs. So am ieskrūvē, ja kāds varētu man palīdzēt es būtu pateicīgs. Urravas Kraukšķīgie |
|
| |||
| |||
| Vai jums vairs nav tur nodalījums atjaunot uz klēpjdators vai atjaunot faktiski veikt no diska? |
|
| |||
| |||
| Hey, thats nav problēmu vairs, atstāja pusstundu un mēģināja vēlreiz, un tā strādāja pietiekami ilgi, lai instalētu Windows vēlreiz. Tā tikai šķiet, tagad ir darbojas daudz lēnāk nekā parasti. Windows Media Player 11 bija aptuveni 10 min instalēt. Ir 3 gadu vecs klēpjdators tā nav, ka novecojis. Procesu (cik labi vien varu aprakstīt) ļoti diezgan "lēts", troksni, tāpat kā tad, kad jūs turiet pārāk daudz taustiņus keboard bet klusāku. Arī tās pieņemšanas cietais disks lasījumā skan visu laiku, bet atkal ABIT klusāku un visu laiku (ļoti kaitinošas). Paldies par interesi. Kraukšķīgie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums var būt jūsu OS uzstādītas divas reizes. Es domāju, labi, par to ir varat atgūt failus
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Tā sakārtoti pati Out, domāju, ka tā bija tikai pārkarsēts. |
![]() |
|
| Bookmarks |