![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej chłopaki i dziewczęta, masz problem z mojego laptopa Toshiba. Mój laptop awarii i niebieskim ekranie pojawiły się powiedział, aby ponownie uruchomić komputer, tak zrobił, a następnie rozbił ponownie tylko tym razem nie będzie ładować okien. Zdecydowało się na skorzystanie z odzysku dysk, ale tylko wtedy około 20%, a pozostałych mówi ładowanie plików NTFS MFT i potem nie idzie dalej. Więc jestem pijany, jeśli ktoś może mi pomóc w Byłbym wdzięczny. Wiwaty Crispy |
|
| |||
| |||
| Czy nie istnieje przywrócić partycję na laptopie lub przywracania faktycznie wykonane z dysku? |
|
| |||
| |||
| Hej, to już nie problem, w lewo to pół godziny i próbowała ponownie i działał wystarczająco długo, aby ponownie zainstalować system Windows. Po prostu wydaje się być uruchomione dużo wolniej niż zwykle. Windows Media Player 11, trwała około 10 minut, aby zainstalować. Czy 3 lata stary laptop nie tak, że nieaktualna. Making (jak najlepiej jak potrafi opisywać) bardzo dość "tanie" Hałas ", jak podczas przytrzymaj zbyt wielu klawiszy na keboard ale ciszej. Również jego tworzenia dysku twardego czytanie brzmi cały czas, ale znowu abit cichsza i cały czas (bardzo uciążliwe). Dziękujemy za zainteresowanie. Crispy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| może być zainstalowany system operacyjny dwukrotnie. I suppose dobrą rzeczą jest, że można odzyskać pliki
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Jego posortowane się obecnie, chyba miał tylko przegrzanych. |
![]() |
|
| Zakładki |