![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци и цуре, има проблем са мој лаптоп Тосхиба. Мој лаптоп пала и плавом екрану дошао рекао је да поново покренете рачунар, није тако и тада је пала опет само овај пут не би лоад уп прозора. Одлучио на коришћење рецоверы диск, али то само да се добије око 20%, а преостали каже лоадинг НТФС МФТ филес и онда не иде даље. Тако сам пијан, ако било ко може помоћ мене вањска страна ја би био захвалан. Живели Крт |
|
| |||
| |||
| Да ли не постоји враћање партиција на лаптоп или је вратити се заправо учинио са диска? |
|
| |||
| |||
| Хеј, тај проблем више не, лево ње пола сата и покушао опет и то је радио довољно дуго да поново инсталирате систем Уиндоус. Интернет праведан чинити се сада приказују пуно спорији него што је то уобичајено. Уиндоус Медиа Плаыер 11 је око 10 минута за инсталацију. Хаве 3 године старог лаптоп тако да није застарела. Упућивање (као најбоље може описати као што сам ја) врло прилично "пиштање" буке, као и када држите превише тастера на кебоард али куиетер. Такође његове израде хард диск читање звукови свих времена, али опет абит куиетер и све време (јако досадне). Хвала на интересу. Крт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви мај имати инсталиран ваш ОС двапут. Мислим да је добра ствар око које се можете повратити датотеке
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Његова редају сама оут, мисле да је управо преврућ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Након опоравка мој ПЦ случај Снага пренапона | ЛЕСЛИЗ | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 25 Окт 2009 01:44 |
| Опоравак'с Пхото Од 10 ГБ диска | уалдо899 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 10. јуна 2009 15:23 |
| Спыбот не Рецоверы Опоравак | Рандал | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 13 јануар 2009 12:54 |
| Опоравак ствари из старијег хард диск | цхрисморрис730 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 11 фебруар 2008 19:40 |
| Опоравак изгубљене податке | Опила | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 30 јануар 2008 23:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |