![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar ve kızlar, benim Toshiba dizüstü bilgisayar ile ilgili bir sorun var. Benim dizüstü ve kaza mavi ekranı geldi bilgisayarı yeniden başlatmak için, bu ve daha sonra tekrar pencereleri yükleyemedik sadece bu sefer kaza yaptığını söyledi. Kurtarma diski kullanmak için ama bu sadece% 20 aldı ve karar NTFS MFT dosyaları kalan yükleme diyor ve sonra daha fazla gider. Yani vidalanmış pm, eğer herkes ben minnettar olacaktır dışarı bana yardımcı olabilir. Peynir Crispy |
|
| |||
| |||
| Hayır orada bir laptopunda bölümü geri veya aslında Diskten yapılmaktadır geri is musunuz? |
|
| |||
| |||
| Hey, artık, sorun değil şu bir yarım saat kaldı ve tekrar denedim ve uzun tekrar Windows kurmak için yeterli çalıştı. Sadece şimdi çok daha yavaş çalışıyor gibi görünüyor. Media Player 11'i kurmak için yaklaşık 10 dakika sürdü Windows. 3 yaşındaki dizüstü çok değil bu tarihten çıktı. ) Çok çok "cıvıldayarak" gürültü, ne zaman aşağı keboard ama sessiz üzerinde çok fazla tuşlarını tutun gibi gibi açıklar (en iyi olarak yapma. Ayrıca yaparken sabit disk okuma (çok) sıkıcı her zaman ama yine Abit sessiz ve her zaman geliyor. Ilgi için teşekkür ederiz. Crispy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sizin işletim sistemi yüklü iki kez olabilir. i iyi bir şey yapmak için dosyaları kurtarmak can varsayalım
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Kendi kendini dışarı düzenlenmiş, düşünmek sadece overheated vardı. |
![]() |
|
| Bookmarks |