менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Проблема з відновленням ноутбуків

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 грудня 2007, 12:39
Нові члени групи

Default Проблема з відновленням ноутбуків

Гей хлопці і дівчата, є проблема з моїм ноутбуком Toshiba.

Мій ноутбук розбився і синій екран підійшов сказав, щоб перезавантажити комп'ютер, так і зробив то він знову впав тільки на цей раз він не буде завантажити Windows.

Вирішили використовувати відновлення диска, але це тільки отримує близько 20% і каже, навантаження, що залишився NTFS MFT файли, а потім далі не піде.

Я теж на болтах якщо хто-небудь може допомогти мені, що я був би вдячний.

Ура

Хрустящая
Old 28 грудня 2007, 17:41
Член групи

Ви не є чи відновити розділ на ноутбуку або відновити фактично робиться з диска?
Old 28 грудня 2007, 20:37
Нові члени групи

Гей, Thats не проблема більше, залишив його за півгодини і спробував знову, і вона працювала досить довго, щоб встановити Windows знову. Це тільки здається, зараз, біжить набагато повільніше, ніж зазвичай. Windows Media Player 11 зайняла близько 10 хв для установки. Є 3 роки старий ноутбук не так то застарілий. Створення (у кращому випадку як я можу описати) дуже задоволене "шум дешевий", як і коли ви утримуєте занадто багато ключів на keboard але тихіше. Крім того, її виготовлення жорстких дисків читання звуки всі час, але знову ABIT тихіше і весь цей час (дуже дратує).

Дякуємо за інтерес.

Хрустящая
Old 29 грудня 2007, 04:45
Донор групи

Ви, можливо, ваша ОС встановлена в два рази. Я вважаю, що хороші речі про те, що ви можете відновити файли

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 3 січня 2008, 09:38
Нові члени групи

Її впорядковано сама з себе, думаю, вона просто перегрівається.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відновлення Мій комп'ютер після Підозрюваний стрибок напруги LESLIZ Генеральний обладнання чат 4 25 жовтня 2009 01:44
Відновлення фотографії "З 10 Гб диска waldo899 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 10 червня 2009 15:23
Spybot відновлення не Відновлення Рендал Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 13 січня 2009 12:54
Відновлення речі з старого жорсткого диска chrismorris730 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 11 лютого 2008 19:40
Відновлення втрачених даних Opila Операційні системи Windows 3 30 січня 2008 23:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.