![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей хлопці і дівчата, є проблема з моїм ноутбуком Toshiba. Мій ноутбук розбився і синій екран підійшов сказав, щоб перезавантажити комп'ютер, так і зробив то він знову впав тільки на цей раз він не буде завантажити Windows. Вирішили використовувати відновлення диска, але це тільки отримує близько 20% і каже, навантаження, що залишився NTFS MFT файли, а потім далі не піде. Я теж на болтах якщо хто-небудь може допомогти мені, що я був би вдячний. Ура Хрустящая |
|
| |||
| |||
| Ви не є чи відновити розділ на ноутбуку або відновити фактично робиться з диска? |
|
| |||
| |||
| Гей, Thats не проблема більше, залишив його за півгодини і спробував знову, і вона працювала досить довго, щоб встановити Windows знову. Це тільки здається, зараз, біжить набагато повільніше, ніж зазвичай. Windows Media Player 11 зайняла близько 10 хв для установки. Є 3 роки старий ноутбук не так то застарілий. Створення (у кращому випадку як я можу описати) дуже задоволене "шум дешевий", як і коли ви утримуєте занадто багато ключів на keboard але тихіше. Крім того, її виготовлення жорстких дисків читання звуки всі час, але знову ABIT тихіше і весь цей час (дуже дратує). Дякуємо за інтерес. Хрустящая |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, можливо, ваша ОС встановлена в два рази. Я вважаю, що хороші речі про те, що ви можете відновити файли
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Її впорядковано сама з себе, думаю, вона просто перегрівається. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відновлення Мій комп'ютер після Підозрюваний стрибок напруги | LESLIZ | Генеральний обладнання чат | 4 | 25 жовтня 2009 01:44 |
| Відновлення фотографії "З 10 Гб диска | waldo899 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 10 червня 2009 15:23 |
| Spybot відновлення не Відновлення | Рендал | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 13 січня 2009 12:54 |
| Відновлення речі з старого жорсткого диска | chrismorris730 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 11 лютого 2008 19:40 |
| Відновлення втрачених даних | Opila | Операційні системи Windows | 3 | 30 січня 2008 23:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |