manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Projekt bladed miša

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 20:23
Novi član grupe

Default Projekt bladed miša

se to prije nekog vremena, samo nikad objavljene ovdje. uživajte:)

prije

nakon

idući u obaviti moj laptop je vjerojatno istu temu, ali ja dont znati odmah. trenutno zaokupljen sa mojim bakra slučaja (opet mi je potrebno za postavljanje ovdje žao: ()
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Potrebna PSU - AC / DC 12V 4A +? Projekt Grabulje Cases & Power Supplies 3 28. svibanj 2009 06:26
Gitara amp računalo mod projekta computeruler Cases & Power Supplies 5 7. travanj 2008 18:15
Problem-Mouse USB uređaj nije prepoznat (mini optički miš) stankanovic General Hardware Chat 12 20. lipnja 2007 11:02
Best Mouse - Microsoft & Razer HABU 2000dpi High Precision Gaming Mouse Maria General Hardware Chat 20 7. svibanj 2007 04:13
Miš - I'm mijenjanjem mojih valjkasti loptu miša na jedan optički! Glitch General Hardware Chat 4 4. listopad 2006 15:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.