mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Projekta lāpstiņām pele

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 18, 2009, 20:23
New Member Group

Default Projekta lāpstiņām pele

did this laiku atpakaļ, vienkārši nekad nav ievietojis to šeit. baudīt:)

pirms

pēc

darīs savu portatīvo datoru ir iespējams to pašu tēmu, bet i dont zināt jau tagad. šobrīd aizņemts ar savu varu lietā (atkal, man ir nepieciešams, lai ievietotu to šeit sorry: ()
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
PSU Required - AC / DC 12V 4A +? Projekts Grābeklis Cases & Power Supplies 3 28 maijs 2009 06:26
Ģitāra amp dators mod projekts computeruler Cases & Power Supplies 5 7 aprīlis 2008 18:15
Mouse Problem-USB ierīce nav atzīta (mini optiskā pele) stankanovic General Hardware Čats 12 20 jūnijs 2007 11:02
Best pele - Microsoft un Razer HABU 2000dpi High Precision Gaming Mouse Maria General Hardware Čats 20 7 maijs 2007 04:13
Pele - Es esmu mainīt manus roller ball peli optisko one! Glitch General Hardware Čats 4 4 oktobris 2006 15:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.