![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já byla nedávno čtení až o DICE (Dry Ice přetaktování), takže se rozhodl dát jí vír. Během příštích pár týdnů budu testování v různých CPU to do extrému ![]() Se mi podařilo dostat své ruce na DICE hrnce a nyní je vše co potřebujete některé acetonu a suchého ledu a im připraveni jít ![]() Následující CPU se bude testovat a později Intel CPU to Pentium 4 640 E2220 AMD CPU to Opteron 165 3500 + Pár pics ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very cool (omluva je slovní hříčka!)
| |||
| |||
| LOL jo pravda, že temps bude asi -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow, by nebyl rád, aby se na příští sobotu, aby .. Jen tak ze zájmu, i když to, co je v průměru min provozní teplota pro CPU je? Nemusí to být problém, nyní jsem spose, ale jako chladící metody získat více a extrémní bude určitě hrát roli v tom, jak daleko můžete OC ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Její závislosti na typu procesoru opravdu, některé z nich za studena chyb, ale to obvykle nemá vliv, dokud se -100 ° C nebo tak
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Připomeňte mi nebude kupovat žádné procesorů z vás po smažené ořechy z nich! Zvuk jako sranda projekt.
|
| |||
| |||
| Určitě se na ty temps máte problémy s kondenzací, kdy začíná teplé zálohovat? ale vypadá dost sladký když něco id chtěli zkusit, pokud jsem měl čas žádné peníze! |
|
| |||
| |||
| Dobře, že to, co se neo je pro, aby se vyrovnaly se:) Jeho ne že drahé anywho Pot mi náklady 100 eur zbytek je dost levný
|
| |||
| |||
| Citace:
(Pokud se opíral o chlazení procesoru, jen žádné další komponenty.)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to by mělo být stejně zábavné sledovat, stejně jako toho, kdo je ponořena hi celého PC v rostlinném oleji byl.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Projekt a osobní Úvod | Guru01010 | Obecné Hardware Chat | 0 | 9.září 2009 05:48 |
| Projekt lopatkami myši | JL2008 | Obecné Hardware Chat | 0 | 18. června 2009 20:23 |
| Povinné PSU - AC / DC 12V 4A +? Projekt | Rake | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 28. května 2009 06:26 |
| Tento projekt 4Ghz-E8400 | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 30. ledna 2009 22:37 |
| Guitar amp počítače mod projektu | computeruler | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 7 dubna 2008 18:15 |
| Thread Nástroje | |
| |