![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω πρόσφατα ανάγνωση περίπου DICE (ξηρό πάγο overclocking), ώστε αποφάσισε να δώσει μια δίνη. Μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες θα είμαι σε διάφορες δοκιμές της CPU με τις ακραίες ![]() Θα καταφέρει να τα χέρια μου σε μια κατσαρόλα DICE και τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές ακετνη και ξηρό πάγο και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν im ![]() Οι ακόλουθες CPU του θα πρέπει να ελεγχθούν και άλλες αργότερα Επεξεργαστή της Intel Pentium 4 640 E2220 AMD CPU της Opteron 165 3500 + Λίγες pics ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πολύ κουλ (δικαιολογία το λογοπαίγνιο!)
| |||
| |||
| LOL Ναι αλήθεια ότι, temps θα είναι περίπου -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Πω πω, δεν θα ήθελα να είμαι δίπλα σε αυτή του Σαββάτου .. Απλά από ό, τι είναι ενδιαφέρον και αν η μέση ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας για τη CPU; Δεν μπορεί να είναι ένα θέμα τώρα spose, αλλά ως περισσότερες μεθόδους ψύξης και πιο ακραίες που σίγουρα θα παίξουν ρόλο στο πόσο μακριά μπορείτε να OC ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Η εξαρτάται από το είδος της CPU πράγματι, ορισμένα έχουν κρύο σφάλματα, αλλά που συνήθως δεν επηρεάζει τους μέχρι να -100 * C περίπου
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θυμίστε μου να μην αγοράσουν κανένα επεξεργαστές από σας, αφού εκτός των καρπών με κέλυφος τηγανητές τους! Ήχος όπως ένα διασκεδαστικό έργο.
|
| |||
| |||
| ασφαλώς σε αυτές τις temps έχετε θέματα με συμπύκνωση όταν αρχίζει να υποστηρίξει θερμά; αλλά αν και φαίνεται πολύ γλυκιά, κάτι id ήθελα να προσπαθήσω και αν είχα τα χρήματα κάθε φορά! |
|
| |||
| |||
| Και αυτό είναι που είναι για το νεο, να απορροφήσει τους:) Το ότι δεν ακριβά anywho Ποτ κόστος μου 100euro υπόλοιπα είναι αρκετά φθηνά
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
(Αν είναι βασικό για την ψύξη της CPU και μόνο, δεν άλλα στοιχεία.)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό πρέπει να είναι όσο διασκεδαστικό να βλέπει κανείς όσο αυτός που καταδεδυμένα hi ολόκληρο pc σε φυτικό έλαιο ήταν.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα και Προσωπικές Εισαγωγή | Guru01010 | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 05:48 |
| Έργο bladed ποντίκι | JL2008 | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 18 Ιουν 2009 20:23 |
| Απαιτούμενη PSU - AC / DC 12V 4A +? Έργο | Στέκα | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 28 Μαΐου 2009 06:26 |
| Η 4Ghz Project-E8400 | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 30 Ιαν 2009 22:37 |
| Guitar amp υπολογιστή mod έργου | computeruler | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 7 Απρ 2008 18:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |