![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam nedavno čitajući gore o dice (Dry Ice overclocking), tako da je odlučio dati joj kovitlati. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana ću se testiranje iz raznih CPU-a na krajnjem ![]() Sam uspio dobiti moje ruke na kocke lonac i sad sve mi treba je neki aceton i suhi led i im spremni otići ![]() Sljedeći CPU-a će biti ispitan i kasnije Intel CPU-a Pentium 4 640 E2220 AMD CPU's Opteron 165 3500 + Nekoliko pics ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very cool (izgovor je dosjetka!)
| |||
| |||
| LOL yep istina da, biti ce temps oko -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Wow, ne bi htjeli biti subota uz to .. Samo od interesa ipak ono što je prosječna min operativnog temp za CPU-a? On svibanj neće biti problem sad sam spose, ali kao rashladni metodama dobiti više i više ga zasigurno će odigrati ulogu u koliko daleko možete OC ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Njegova ovisi o CPU tip stvarno, neki bugovi su hladni, ali to obično ne efekt njima dok ne budu -100 * C ili tako
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podsjeti me da se ne kupi bilo koji CPU isključiti nakon što je prženim orasima off njima! Zvuči kao zabavan projekt.
|
| |||
| |||
| sigurno na tim temps dobivate pitanja sa zgusnuće kada ga počinje topla back up? ali izgleda prilično slatko ipak, nešto id željeli isprobati ako sam imao bilo koje vrijeme novac! |
|
| |||
| |||
| Pa to je ono što je za neo, da bi se apsorbirali to:) Njegova nije skupo anywho Pot cijenu 100 € ostalo mi je dosta jeftini
|
| |||
| |||
| Quote:
(Ako baza na hlađenje CPU jedini, nema druge komponente.)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ovo bi trebao biti zabava to bdjeti kao onoliko koliko je momak koji je uronjen cijeli hi pc u biljno ulje bio.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Projekt i Osobna Uvod | Guru01010 | General Hardware Chat | 0 | 9. rujna 2009 05:48 |
| Projekt bladed miša | JL2008 | General Hardware Chat | 0 | 18. lipnja 2009 20:23 |
| Potrebna PSU - AC / DC 12V 4A +? Projekt | Grabulje | Cases & Power Supplies | 3 | 28. svibanj 2009 06:26 |
| The 4Ghz Project-E8400 | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 30 siječanj 2009 22:37 |
| Gitara amp računalo mod projekta | computeruler | Cases & Power Supplies | 5 | 7. travanj 2008 18:15 |
| Thread Tools | |
| |