![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי לאחרונה היה לקרוא כ קוביות (קרח יבש overclocking) אז החלטתי לנסות. בשבועות הקרובים אני אהיה בדיקות שונות של CPU של קיצוניים ![]() הצלחתי להשיג את הידיים על קוביות חשיש ועכשיו כל מה שאני צריך זה קצת acetone ושל קרח יבש ו-IM מוכן ללכת ![]() להלן CPU של יהיה מבחן ועוד יותר מאוחר מעבד של אינטל פנטיום 4 640 E2220 מעבד של AMD Opteron 165 3500 + כמה pics ![]() ![]() ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאד מגניב (סלח את משחק מלים!)
| |||
| |||
| LOL כן זה נכון, temps יהיה סביב -60 * C/-70 * c
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| וואו, לא רוצה להיות ישב ליד זה .. זה עתה יצא לאור העניין למרות מה הממוצע טמפ מינימלית עבור ההפעלה של CPU? זה עלול להיות לא בעיה עכשיו אני spose, אלא גם שיטות הקירור לקבל יותר ויותר קיצוני זה בטח יהיה משחק חלק כמה רחוק אתה יכול OC ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| שלה תלוי בסוג CPU באמת, יש כמה באגים קרים, אבל זה בדרך כלל אינו בתוקף אותם עד שהם -100 * c או כך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הזכר לי לא לקנות ממני את כל CPUs לאחר פריד את משוגע הנחה אותם! נשמע כמו כיף הפרויקט.
|
| |||
| |||
| אמנם בשעה אלה temps תקבל בעיות עם התעבות כאשר היא מתחילה לגבות חם? אבל בכל זאת נראה די חמוד, משהו כמו מזהה לנסות אם היה לי כסף כל הזמן! |
|
| |||
| |||
| ובכן זה מה את ניאו מיועד, כדי לקלוט את זה:) זה לא יקרה כי anywho עלות לי סיר 100 € השאר זולים מספיק
|
| |||
| |||
| ציטוט:
(אם זה על בסיס הקירור של מעבד בלבד, ללא רכיבים נוספים.)
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אמור להיות כיף לצפות ככל את הבחור שקוע כולו Hi PC ב הירקות היה שמן.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פרוייקט אישי מבוא | Guru01010 | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 9 ספטמבר 2009 05:48 |
| פרויקט bladed העכבר | JL2008 | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 18 יוני 2009 20:23 |
| דרושה PSU - AC / DC 12V 4A +?? פרויקט | משדדה | מקרים & ספקי כוח | 3 | -28 במאי 2009 06:26 |
| פרויקט ה 4Ghz-E8400 | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 22:37 |
| גיטרה AMP פרוייקט המחשב המשרד | computeruler | מקרים & ספקי כוח | 5 | 7 אפריל 2008 18:15 |
| שרשרת כלים | |
| |