![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš neseniai buvo svarstymą sudaro apie kauliukai (Dry Ice overclocking), todėl nusprendė jai suteikti sūkurį. Per ateinančias kelias savaites bus išbandyti įvairias procesoriaus į Extreme ![]() Man pavyko gauti savo rankas ant DICE puodą ir dabar visi man reikia tam tikra acetono ir sauso ledo ir im ready to go ![]() Taip procesoriaus bus išbandytas ir vėliau "Intel" procesoriais Pentium 4 640 E2220 AMD procesoriais Opteron 165 3500 + Keletas nuotraukų ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very cool (Excuse kalambūras!)
| |||
| |||
| LOL yep tiesa, kad temps bus apie -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Oho, nenorėčiau būti sėdėjo šalia, kad .. Tiesiog iš palūkanų nors, kas vidutiniškai Min Operating temp už procesoriaus? Tai gali būti problema dabar aš spose, bet kaip aušinimo būdų gauti daugiau Extreme ji tikrai vaidina vaidmenį, kiek galite OC ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jos priklauso nuo procesoriaus tipą tikrųjų, kai kurie šaltai klaidas, bet paprastai neturi įtakos jų, kol jie yra -100 ° C ar taip
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priminkite man ne pirkti bet CPU off Jums tik po kepti išjungti jų riešutų! Garsas kaip ir įdomus projektas.
|
| |||
| |||
| tikrai ne tas temps jums problemų su kondensacija, kai jis pradeda šiltas atsargines kopijas? bet atrodo gana saldus nors, kažkas panašaus ID bandyti Jei turėčiau laiko pinigus! |
|
| |||
| |||
| Well that's what Neo skirtas, įsisavinti tai:) Jos nėra, kad brangus anywho Pot man kainavo 100 € poilsis pigūs pakankamai
|
| |||
| |||
| Citata:
(Jei ji būtų grindžiama aušinimas CPU, tai ne kitų komponentų).
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai turėtų būti įdomu stebėti, kiek vaikinas, kuris panardintas Hi visą PC augalinio aliejaus.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Projektas ir asmeninis Įžanga | Guru01010 | General Hardware Chat | 0 | 9 rugsėjis 2009 05:48 |
| Projekto ašmenimis pele | JL2008 | General Hardware Chat | 0 | Birželis 18, 2009 20:23 |
| PSU Required - AC / DC 12V 4A +? Projektas | Grėbliai | Cases & Power Supplies | 3 | Gegužė 28, 2009 06:26 |
| Project 4GHz-E8400 | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 30 sausis 2009 22:37 |
| Gitara amp kompiuteris mod projektą | computeruler | Cases & Power Supplies | 5 | 7 balandis 2008 18:15 |
| Temos įrankiai | |
| |