![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nesen ir lasījuši apmēram DICE (Dry Ice overclocking) tā nolēma piešķirt tai griezties. Pār tuvāko nedēļu laikā man būs izmēģinājusi dažādas CPU ir ar ļoti ![]() Man izdevās saņemt savu roku uz DICE pot, un tagad visi Man ir daži acetonu un sausā ledus un im gatavi iet ![]() Pēc CPU's tiks pārbaudīti un vēlāk Intel CPU's Pentium 4 640 E2220 AMD CPU's Opteron 165 3500 + Daži attēli ![]() ![]() ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļoti foršs (attaisnojums pun!)
| |||
| |||
| LOL Yep taisnība, ka temps būs aptuveni -60 * C/-70 * C
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, negribētu būt sēdēja blakus, ka .. Tikko no procentu gan to, kas ir vidējais Min Operating temp uz CPU's? Tas nedrīkst būt jautājums tagad es spose, bet kā dzesēšanas metodes, iegūt vairāk un vairāk ļoti tas noteikti liela daļa, cik lielā mērā jūs varat OC ..
|
| |||
| |||
| Tā atkarīga no CPU tips tiešām, dažas ir auksts bugs, bet tas parasti nav spēkā tos līdz tie ir -100 ° C vai tik
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atgādināt man nav iegādāties CPU pie jums pēc tam, kad ir cepta off tos riekstus! Izklausīsies fun projektu.
|
| |||
| |||
| protams, tiem, temps Jums rodas problēmas ar kondensāciju, kad tas sāk silts back up? bet izskatās diezgan salds gan, kaut id gribētu izmēģināt, ja man būtu laiks jebkādu naudu! |
|
| |||
| |||
| Labi, ka tas, ko neo ir, lai absorbētu to:) Tās nav tik dārga anywho Pot izmaksas man 100 € pārējais ir lēts pietiekami
|
| |||
| |||
| Quote:
(Ja tas ir jāpamato ar dzesēšanu CPU tikai no citas sastāvdaļas).
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas ir patīkami skatīties, cik puisis, kas iegremdēti hi visu pc augu eļļas bija.