![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam ostatnio czytania około DICE (Dry Ice overclockingu), więc postanowił nadać jej gotować. Przez kilka następnych tygodni będę testowanie różnych procesorów do ekstremalnych ![]() Udało mi się dostać na moje ręce DICE garnka i teraz wszystko czego potrzebujesz, to niektóre acetonu i suchego lodu i im gotowe do ![]() Następujące procesorów zostanie przetestowane i później Intel CPU's Pentium 4 640 E2220 AMD CPU's Opteron 165 3500 + Kilka fotek ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bardzo cool (pretekst do kalambur!)
| |||
| |||
| LOL tak prawdziwe, że czas będzie ok. -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, nie chcą być sobota, że obok .. Wystarczy w interesie choć co średnia temp. min operacyjny dla procesorów? Nie może być problem teraz spose, ale jako metody chłodzenia lepiej i bardziej ekstremalnych będzie z pewnością odgrywać rolę, w jakim stopniu można OC ..
|
| |||
| |||
| Jej zależy od typu procesora, rzeczywiście, niektórzy z nich zimna błędów, ale zazwyczaj nie efekt ich, dopóki nie zostaną -100 ° C, lub tak
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przypomnij mi, aby nie kupować żadnych procesorów od Ciebie dopiero po jego smażone orzechy z nich! Dźwięk jak zabawa projektu.
|
| |||
| |||
| na pewno na tych temps masz problemy z kondensacją kiedy zaczyna ciepłe kopię zapasową? ale wygląda całkiem słodko jednak coś Chcę spróbować Gdybym miał czas, pieniądze! |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że to, co jest dla neo, wchłonąć go:) Nie, że drogie anywho Pot koszt mnie 100euro reszta jest na tyle tanie
|
| |||
| |||
| Cytat:
(Jeśli oprzeć go na chłodzenie procesora tylko, żadne inne składniki).
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| powinno to być zabawa wobec pilnować jak na faceta, który zanurzony hi cały komputer był w oleju roślinnym.
![]() |
|
| Zakładki |