![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am fost recent lectură până despre DICE (gheaţă uscată overclocking), astfel încât a decis să-l dau o fire. In urmatoarele saptamani I va fi de testare în diverse procesoare la extrem ![]() Am reuşit să-mi mâinile pe un DICE oală şi acum tot ce am nevoie este o acetonă şi gheaţă uscată şi im gata de plecare ![]() Următoarele procesoare va fi testat şi mai târziu pe Procesoare Intel Pentium 4 640 E2220 Procesoare AMD Opteron 165 3500 + Câteva poze ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Foarte misto (scuza a face un joc de cuvinte!)
| |||
| |||
| LOL da adevărat că, în timpul va fi în jur de -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, nu ar dori să fie sâmbătă lângă faptul că .. Doar din interes, deşi ce-i în medie min temp de operare pentru procesoare? Este posibil să nu fie o problemă acum am spose, dar ca metodele de răcire a obţine mai multe şi mai extreme aceasta va juca un rol în cât de departe poţi OC ..
|
| |||
| |||
| Sale în funcţie de tipul de procesor cu adevărat, unii au rece de bug-uri, dar ca de obicei, nu-i efect până când nu sunt -100 * C, sau aşa
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aminteste-mi să nu cumpere orice procesoare de pe tine, după ce au prăjit de alune de pe ei! De sunet ca un proiect de distractie.
|
| |||
| |||
| cu siguranţă, de la cele temps aveţi probleme cu condensare, atunci când aceasta începe la cald, o copie de rezervă? pare destul de dulce, dar totuşi, ceva id dori să încerc, dacă am avut timp nici un ban! |
|
| |||
| |||
| Ei bine asta e ceea ce a neo este pentru, de a absorbi aceasta:) Sa nu care scump anywho Ghiveci de cost-mi 100euro restul este destul de ieftin
|
| |||
| |||
| Citat:
(Dacă este pe baza de răcire a procesorului numai, nici alte componente.)
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acest lucru ar trebui să fie cât mai distractiv sa ma uit la fel de mult ca tipul care submersibil hi întregii bucăţi în ulei vegetal a fost.