![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bola nedávno čítanie až o DICE (Dry Ice přetaktování), takže sa rozhodol dať jej vír. Počas nasledujúcich pár týždňov budem testovanie v rôznych CPU to do extrému ![]() Sa mi podarilo dostať svoje ruky na DICE hrnca a teraz je všetko čo potrebujete niektoré acetónu a suchého ľadu a im pripravení ísť ![]() Nasledujúce CPU sa bude testovať a neskôr Intel CPU to Pentium 4 640 E2220 AMD CPU to Opteron 165 3500 + Pár pics ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Very cool (omluva je slovná hračka!)
| |||
| |||
| LOL jo pravda, že temps bude asi -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, by nebol rád, aby sa na nasledujúcu sobotu, aby .. Len tak zo záujmu, aj keď to, čo je v priemere min prevádzková teplota pre CPU je? Nemusí to byť problém, teraz som spose, ale ako chladiace metódy získať viac a extrémnej bude určite zohrávať úlohu v tom, ako ďaleko môžete OC ..
|
| |||
| |||
| Jej závislosti od typu procesora naozaj, niektoré z nich za studena chýb, ale to obvykle nemá vplyv, kým sa -100 ° C alebo tak
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pripomeňte mi nebude kupovať žiadne procesorov z vás po opečených orechy z nich! Zvuk ako sranda projekt.
|
| |||
| |||
| Určite sa na tie temps máte problémy s kondenzáciou, kedy začína teplej zálohovať? ale vyzerá dosť sladký keď niečo id chceli skúsiť, ak som mal čas žiadne peniaze! |
|
| |||
| |||
| Dobre, že to, čo sa neo je pre, aby sa vyrovnali sa:) Jeho ne že drahé anywho Pot mi náklady 100 eur zvyšok je dost lacný
|
| |||
| |||
| Citácia:
(Ak sa opieral o chladenie procesora, len žiadne ďalšie komponenty.)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to by malo byť rovnako zábavné sledovať, rovnako ako toho, kto je ponorená hi celého PC v rastlinnom oleji bol.