![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kısa Zar hakkında (Kuru Buz overclock) kadar okuma böylece bir koşuşturma vermeye karar olmuştur. Çeşitli CPU aşırı için dışarı test edilecek önümüzdeki birkaç hafta içinde ![]() Bir Zar potu benim el almak ve yönetilen tüm bazı aseton ve kuru buz ve Sohbet gitmek için hazır gerek ![]() Aşağıdaki CPU ve daha sonra test edilir Intel CPU'nuzun Pentium 4 640 E2220 AMD CPU'nuzun Opteron 165 3500 + Bir kaç resim ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok (bu cinas bahane serin!)
| |||
| |||
| LOL evet bu temps -60 * C/-70 * C civarında olacak gerçek
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vay gibi değil ki .. yanındaki Cumartesi için Sadece dışarı çıkar ama ne ortalama min ısı işletim CPU'ları nedir? Bu sorun şimdi spose, ancak olmayabilir olarak soğutma yöntemlerinden daha almak ve daha da mutlaka bir rol oynayacaktır aşırı ne kadar yapabilirsiniz OC .. |
|
| |||
| |||
| Its CPU türünü gerçekten bağlı, bazı soğuk bir hata var, ama kadar -100 * C veya çok genellikle onlara etki etmez
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sonra bunları kapatma deli kızarmış yoksa kapalı bir CPU'ları satın almak Bana hatırlat! Ses eğlenceli projesi gibi.
|
| |||
| |||
| kesinlikle Buğulaşma sorunlar almak bu temps ne zaman tekrar ısıtmak başlar? ama çok güzel görünüyor olsa da, bir şey varsa i zaman para vardı denemek ister kimliği! |
|
| |||
| |||
| Peki bu yeni ne olduğunu, bu emmemesi için:) Bu demek değildir ki pahalı anywho Pot yaz 100 € kalan maliyet yeterince ucuz
|
| |||
| |||
| Alıntı:
(Eğer CPU soğutma üzerinde temel yalnızca, başka bileşenler.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gibi eğlenceli kadar olan bitkisel yağ olarak merhaba tüm adet sualtı adamı olarak izlemek için bu olmalı idi.