![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нещодавно я читав близько DICE (сухий лід розгону), тому вирішив дати їй вихор. Протягом наступних кількох тижнів я буду тестуючи різні процесори до крайності ![]() Мені вдалося отримати на руки каструлю кістки і тепер все що мені потрібно якийсь ацетону і сухого льоду і їм готова йти ![]() Наступні процесори будуть випробувані і більш пізніше Intel CPU's Pentium 4 640 E2220 Процесори AMD Opteron 165 3500 + Кілька фото ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже здорово (вибачте за каламбур!)
| |||
| |||
| LOL Да действительно, Temps буде близько -60 * C * C/-70
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ого, не хотілося б сиділи поруч, що .. Просто з інтересу, хоча в чому середня хв Робоча температура для процесора? Воно не може бути питанням зараз я SPOSE, але, як методи охолодження все більш і більш екстремальні він, безсумнівно, грають певну роль у тому, як далеко ви можете OC ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Її залежать від типу процесор дійсно, деякі з них холодно помилки, але звичайно не впливає на них, поки вони не -100 ° С або близько того
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нагадайте мені не купувати процесори з вас після того, як смажені горіхи від них! Звучить як весело проекту.
|
| |||
| |||
| звичайно, на тих Temps ви отримаєте проблеми з конденсацією, коли воно почне нагріватися резервну копію? але виглядає дуже солодкий, хоча, щось ID хотів спробувати, якщо у мене був час будь-які гроші! |
|
| |||
| |||
| Ну от що за Нео, щоб поглинати його:) Її не дуже дорогі AnyWho Pot коштувало мені 100euro інше досить дешево
|
| |||
| |||
| Цитата:
(Якщо ви її на основі охолодження процесора тільки немає інших компонентів.)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це має бути цікаво дивитися наскільки хлопець, який підводному привіт весь комп'ютер в рослинне масло.