![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, аз съм се опитват да научат всичко, което мога за квантовата изчислителна имам почти не познаване на тази тема и биха желали да научат какво мога да добър от общността Приветствам мъдрост:) |
|
| |||
| |||
| OK, това, което са намерили досега Quantum Computing е основана от стринг теория, теоретична pyhsics и общите относителността. Конците в низ теория са единични oscillating един часа триизмерна линии. В теорията на струнен теория те са вече не се изисква за теорията, както в разработването на точка до точка. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Hardrives недостатъци и тогава Забравена! Barracuda и Квантовата метеор | activist3 | Дискове & сменяемите носители | 11 | 14 Авг 2009 14:00 |
| Просто моята Висше Компютърни Предварителен Днес | YRTNEG | Изключено Тема Дискусия | 0 | 4 февруари 2009 18:28 |
| Quantum метеор CR не ще ми puter обувка | Nightowl | Дискове & сменяемите носители | 2 | 16-то Nov 2008 15:30 |
| Здравейте --- отчаяни Компютърни | msdebsm | Представете Yourself Тук | 4 | 22 Окт 2007 10:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |