menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Quantum Computing?

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 17:36
Dárce Skupina

Default Quantum Computing?

Ahoj všichni, já jsem se snaží naučit všechno, co může o kvantové počítání jsem téměř žádné znalosti o tomto tématu a chcete se dozvědět, co se dá z dobré komunity vítám moudrosti:)
Old 27. června 2009, 10:52
Dárce Skupina

Default Quantum Computing?

ok, co jsem našel tak daleko, kvantové počítání vychází z teorie řetězce, teoretické pyhsics a obecné relativity. Řetězce v řetězci teorie jsou jediné oscilační jedna rozměrová linek. V teorii řetězce teorie jsou nyní nevyžaduje pro teorii, jak to dělají ve formulaci bodu k bodu.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hardrives neúspěchů a pak Zapomenuté! Barracuda a Quantum Fireball activist3 Drives & Removable Media 11 14. srpen 2009 14:00
Prostě jsi moje Vyšší Computing Předb Dnes YRTNEG Vypnout Téma diskuze 0 4. února 2009 18:28
Quantum Fireball ČR nebude nechat mé čové boot Nightowl Drives & Removable Media 2 16. listopadu 2008 15:30
Ahoj --- zoufalý výpočetní msdebsm Představte Yourself Zde 4 22. října 2007 10:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.