![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, já jsem se snaží naučit všechno, co může o kvantové počítání jsem téměř žádné znalosti o tomto tématu a chcete se dozvědět, co se dá z dobré komunity vítám moudrosti:) |
|
| |||
| |||
| ok, co jsem našel tak daleko, kvantové počítání vychází z teorie řetězce, teoretické pyhsics a obecné relativity. Řetězce v řetězci teorie jsou jediné oscilační jedna rozměrová linek. V teorii řetězce teorie jsou nyní nevyžaduje pro teorii, jak to dělají ve formulaci bodu k bodu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hardrives neúspěchů a pak Zapomenuté! Barracuda a Quantum Fireball | activist3 | Drives & Removable Media | 11 | 14. srpen 2009 14:00 |
| Prostě jsi moje Vyšší Computing Předb Dnes | YRTNEG | Vypnout Téma diskuze | 0 | 4. února 2009 18:28 |
| Quantum Fireball ČR nebude nechat mé čové boot | Nightowl | Drives & Removable Media | 2 | 16. listopadu 2008 15:30 |
| Ahoj --- zoufalý výpočetní | msdebsm | Představte Yourself Zde | 4 | 22. října 2007 10:03 |
| Thread Nástroje | |
| |