![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei kaikki, olen yrittänyt oppia kaikki, mitä voin noin quantum computing olen lähes mitään tietoa tästä aiheesta ja haluan oppia, mitä voi olla hyvä yhteisö Olen tyytyväinen viisaus:) |
|
| |||
| |||
| ok, mitä olen löytänyt tähän mennessä Quantum Computing perustuu alkaen string teoriaa, teoreettisilla pyhsics, ja yleinen suhteellisuusteoria. The jousille string teoria on yksi oscillating yksi dimensiomittauslaitteita linjat. Vuonna teorian string teoriassa sillä nyt ei tarvita teoriaa niin kuin muotoilu pisteen. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Hardrives viat ja sitten Lost! Barracuda ja Quantum Fireball | activist3 | Drives & Removable Media | 11 | 14th Aug 2009 14:00 |
| Juuri minun Korkea Computing Alustava Tänään | YRTNEG | Off Topic Discussion | 0 | 4th Feb 2009 18:28 |
| Quantum Fireball CR ei anna minun tietokoneella boot | Nightowl | Drives & Removable Media | 2 | 16. marraskuu 2008 15:30 |
| Hei --- epätoivoinen tietojenkäsittely | msdebsm | Esittele itsesi Täällä | 4 | 22. lokakuu 2007 10:03 |
| Thread Tools | |
| |