manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Kvantno računanje?

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 17:36
Donatorska Grupa

Default Kvantno računanje?

Zdravo svima, Ja sam težak to mogu naučiti sve o kvantno računanje sam skoro bez znanja o toj temi, a željeli biste saznali što mogu s dobrim zajednici Pozdravljam mudrosti:)
Old 27. lipnja 2009, 10:52
Donatorska Grupa

Default Kvantno računanje?

ok šta sam našla, do sada, kvantno računanje temelji se iz niza teorija, teorijska pyhsics i opće Relativity. The strings string u teoriji se jednim oscilirajuci jedan dimenzionalni linije. U teoriji string theory oni su sada nije potrebna za teorije kako se radi u oblikovanju od točke do točke.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hardrives kvarove i onda Izgubili ste! BARRACUDA i Quantum vatrena kugla activist3 Drives & Izmjenjivi mediji 11 14. kolovoz 2009 14:00
Jednostavno nije moj Najbolji računarstvo Prelim Danas YRTNEG Off Topic Discussion 0 4. veljača 2009 18:28
Quantum vatrena kugla CR neće pustiti moje puter boot Nightowl Drives & Izmjenjivi mediji 2 16. studeni 2008 15:30
--- Hello očajna computing msdebsm Uvesti Yourself Ovdje 4 22. listopad 2007 10:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.