![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo svima, Ja sam težak to mogu naučiti sve o kvantno računanje sam skoro bez znanja o toj temi, a željeli biste saznali što mogu s dobrim zajednici Pozdravljam mudrosti:) |
|
| |||
| |||
| ok šta sam našla, do sada, kvantno računanje temelji se iz niza teorija, teorijska pyhsics i opće Relativity. The strings string u teoriji se jednim oscilirajuci jedan dimenzionalni linije. U teoriji string theory oni su sada nije potrebna za teorije kako se radi u oblikovanju od točke do točke. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hardrives kvarove i onda Izgubili ste! BARRACUDA i Quantum vatrena kugla | activist3 | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 14. kolovoz 2009 14:00 |
| Jednostavno nije moj Najbolji računarstvo Prelim Danas | YRTNEG | Off Topic Discussion | 0 | 4. veljača 2009 18:28 |
| Quantum vatrena kugla CR neće pustiti moje puter boot | Nightowl | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 16. studeni 2008 15:30 |
| --- Hello očajna computing | msdebsm | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 22. listopad 2007 10:03 |
| Thread Tools | |
| |