kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Quantum Computing?

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 17:36
Donor Group

Default Quantum Computing?

Hey all, I am próbál tanulni annyit tud körülbelül kvantum számítástechnika már szinte nem ismerik ennek a témának, és meg akarja tudni, mit tud egy jó közösség Üdvözlöm a bölcsességet:)
Old Június 27 2009, 10:52
Donor Group

Default Quantum Computing?

OK, mit találtam eddig Quantum számítási alapja a sztring elmélet, elméleti pyhsics, és az általános relativitáselmélet. A karakterlánc a karakterlánc elmélet egyetlen oszcilláló egy dimenziós vonalakon. Az elmélet elmélet string azok már nem teszi szükségessé az elméletet, hiszen a megfogalmazása pont-pont.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hardrives Meghibásodások, majd a Lost! Barracuda és Quantum Fireball activist3 Drives & Removable Media 11 14. augusztus 2009 14:00
Csak nem az én Felsőfokú számítástechnikai Prelim Ma YRTNEG Off Topic Discussion 0 4. február 2009 18:28
Quantum Fireball CR nem engedi, én puter boot Nightowl Drives & Removable Media 2 16. november 2008 15:30
Hello --- kétségbeesett számítástechnika msdebsm Itt mutasd meg magadat 4 22. október 2007 10:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.