![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, I am próbál tanulni annyit tud körülbelül kvantum számítástechnika már szinte nem ismerik ennek a témának, és meg akarja tudni, mit tud egy jó közösség Üdvözlöm a bölcsességet:) |
|
| |||
| |||
| OK, mit találtam eddig Quantum számítási alapja a sztring elmélet, elméleti pyhsics, és az általános relativitáselmélet. A karakterlánc a karakterlánc elmélet egyetlen oszcilláló egy dimenziós vonalakon. Az elmélet elmélet string azok már nem teszi szükségessé az elméletet, hiszen a megfogalmazása pont-pont. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hardrives Meghibásodások, majd a Lost! Barracuda és Quantum Fireball | activist3 | Drives & Removable Media | 11 | 14. augusztus 2009 14:00 |
| Csak nem az én Felsőfokú számítástechnikai Prelim Ma | YRTNEG | Off Topic Discussion | 0 | 4. február 2009 18:28 |
| Quantum Fireball CR nem engedi, én puter boot | Nightowl | Drives & Removable Media | 2 | 16. november 2008 15:30 |
| Hello --- kétségbeesett számítástechnika | msdebsm | Itt mutasd meg magadat | 4 | 22. október 2007 10:03 |
| Téma eszközök | |
| |