פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מחשוב קוונטית?

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 17:36
קבוצת תורמים

Default מחשוב קוונטית?

היי כולם, אני מנסה ללמוד כל מה שאני יכול לגבי Quantum מחשוב יש לי כמעט שום ידע בנושא זה, ואת רוצה ללמוד את מה שאני יכול מתוך הקהילה טוב אני מברכים את חכמה:)
Old 27 יוני 2009, 10:52
קבוצת תורמים

Default מחשוב קוונטית?

אישור מה מצאתי עד כה, קוונטית מחשוב מבוסס מ מחרוזת תיאוריה, תיאורטי pyhsics, ואת תורת היחסות הכללית. את מחרוזות בתוך מחרוזת התיאוריה הם יחידה אחת נדנוד ממדי הקווים. ב התיאוריה של מחרוזת התיאוריה הם עכשיו לא נדרש התיאוריה כפי שהם עושים ב גיבוש של הצבע על הצבע.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Hardrives כשלים ולאחר מכן אבידה! Barracuda ו Quantum Fireball activist3 כוננים & נשלפת 11 14th אוגוסט 2009 14:00
פשוט עשה לי את היום גבוהה למחשוב Prelim YRTNEG דיון Off topic 0 4th פברואר 2009 18:28
Quantum Fireball CR לא אתן את puter האתחול Nightowl כוננים & נשלפת 2 16th נובמבר 2008 15:30
שלום --- נואשת מחשוב msdebsm ואציג את עצמך כאן 4 22 אוקטובר 2007 10:03
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.