![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, aš bandau sužinoti viską, ką galiu apie Kvantinė skaičiavimo turiu beveik jokių šios temos žinių ir norėčiau sužinoti, kas aš iš geros bendruomenė Sveikinu išmintis:) |
|
| |||
| |||
| Gerai, ką aš iki šiol rastas Quantum skaičiavimas yra grindžiamas iš stygų teorija, teorinė pyhsics ir bendrosios reliatyvumo teorija. Styga Styga teorija yra viena virpesių vienas matmenų linijos. Be Styga teorijos jie yra dabar nereikia teorija kaip jie daro formavimo taško į tašką. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hardrives Gedimai ir tada Lost! Barracuda ir Quantum Fireball | activist3 | Drives & Removable Media | 11 | Rugpjūtis 14, 2009 14:00 |
| Tiesiog dingo mano Aukštasis Kompiuterija Preliminarus Šiandien | YRTNEG | Off Topic Discussion | 0 | 4 vasaris 2009 18:28 |
| Quantum Fireball CR won't let my kompiuterinės boot | Nightowl | Drives & Removable Media | 2 | Lapkritis 16, 2008 15:30 |
| Hello --- Nusivylusios skaičiavimas | msdebsm | Introduce yourself here | 4 | 22 spalis 2007 10:03 |
| Temos įrankiai | |
| |