mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Quantum Computing?

Reply

Thread Tools
Old 23 iunie 2009, 17:36
Grupul de donator

Default Quantum Computing?

Salut tuturor, am încercat, pentru a afla tot ce pot despre quantum computing am aproape nici o cunoştinţă de acest subiect si-ar dori, pentru a afla ce pot dintr-o comunitate bine am Bine ati venit la înţelepciune:)
Old 27 iunie 2009, 10:52
Grupul de donator

Default Quantum Computing?

ok ceea ce am găsit până acum, Quantum computing se bazează şir de la teorie, teoretic pyhsics, şi relativităţii generale. Sforile în şir teorie sunt singur oscilatoriu o dimensional linii. În teoria string teorie sunt acum nu sunt necesare pentru a teorie aşa cum se întâmplă în formularea din punct cu punct.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Hardrives eşecuri şi apoi Lost! Barracuda şi Quantum bolid activist3 Drives & Removable Media 11 14 august 2009 14:00
Doar nu-mi mai mari Computing prelim Astăzi YRTNEG Off Topic Discuţie 0 4 februarie 2009 18:28
Quantum CR bolid nu va lăsa să-mi puter boot Nightowl Drives & Removable Media 2 16 noiembrie 2008 15:30
Bună ziua --- disperată de calcul msdebsm Introducerea-te Aici 4 22 octombrie 2007 10:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.