![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, já jsem se snaží naučiť všetko, čo môže o kvantovej počítanie som takmer žiadne vedomosti o tejto téme a chcete sa dozvedieť, čo sa dá z dobrej komunity vítam múdrosti:) |
|
| |||
| |||
| ok, čo som našiel tak ďaleko, kvantovej počítanie vychádza z teórie reťazca, teoretickej pyhsics a všeobecné relativity. Reťazca v reťazci teórie sú jediné oscilačné jedna rozmerová liniek. V teórii reťazca teórie sú teraz nevyžaduje pre teóriu, ako to robia vo formulácii bodu k bodu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hardrives neúspechov a potom Zabudnuté! Barracuda a Quantum Fireball | activist3 | Drives & Removable Media | 11 | 14. august 2009 14:00 |
| Prostě jsi moje Vyššia Computing predbežnom Dnes | YRTNEG | Vypnúť Téma diskusie | 0 | 4. februára 2009 18:28 |
| Quantum Fireball SR nebude nechať mojej tačové boot | Nightowl | Drives & Removable Media | 2 | 16. novembra 2008 15:30 |
| Ahoj --- zoufalý výpočtovej | msdebsm | Predstavte Yourself Tu | 4 | 22. októbra 2007 10:03 |
| Thread Tools | |
| |