![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Ја сам тежак за могу научити све о квантно рачунање сам скоро без знања о тој теми, а желели бисте сазнали што могу са добрим заједници Поздрављам мудрости:) |
|
| |||
| |||
| ок шта сам нашла, до сада, квантно рачунање темељи се из низа теорија, теоријска пыхсицс и опште Релативиты. Тхе стрингс стринг у теорији се једним осцилирајуци један димензионална линије. У теорији стринг Тхеоры они су сада није потребна за теорије како се ради у обликовању од тачке до тачке. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хардривес кварове и онда Изгубили сте! БАРРАЦУДА и Куантум ватрена кугла | ацтивист3 | Дривес & Измјењиви медији | 11 | 14 аугуст 2009 14:00 |
| Једноставно није мој Најбољи рачунарство прелом Данас | ЫРТНЕГ | Офф Топиц Дисцуссион | 0 | 4 фебруар 2009 18:28 |
| Куантум ватрена кугла ЦР неће пустити моје путер боот | Нигхтоул | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 16 новембар 2008 15:30 |
| --- Хелло очајни цомпутинг | мсдебсм | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 22 октобар 2007 10:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |