![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Нека първо да започна с знам нищо наистина компютри .. сега на въпроса Имам двойна монитори уредила и двете се изпълняват само едно просто показва гърба ми кръг и нищо друго и idk какво да правят или как да ги направят работата ... предизвика причината, поради която се иска, е да играя Counter стачка източника върху една и ми разговори, от друга, така и не се налага да се намали или нещо такова .. аз също имам изглед, ако този въпрос ... така че може някой да ми помогне? |
|
| |||
| |||
| останалите монитора само показва вашата подготовка, тъй като тя е Разширение на другите ви наблюдават. можете да поставите вашия чат от друга монитора с местене го от първия ви наблюдава във втора. после CounterStrike в windowed режим (ако има такъв), така че трябва да се сведе до минимум DONT да въведете нещо в чата applictaion. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към Далечния Извикай 2 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 12 | 14 Дек 2008 21:20 |
| Рам Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2008 11:59 |
| Само един въпрос (за моя компютър) | PC WhizzKid | Общи Хардуер Чат | 9 | 6 декември 2007 15:08 |
| Друг RAM въпрос! | sturo | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 10 Окт 2007 09:58 |
| Въпрос моля Help> _ < | Ria | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |