menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Otázka

Reply

Thread Nástroje
Old 4 listopadu 2007, 20:46
Nový člen skupiny

dovolte mi první start s vím, nic opravdu o počítačích .. nyní na otázku
Mám duální monitory zahnutý nahoru a obě běží jen jeden právě ukazuje záda kole a nic jiného a IDK, co mají dělat a jak se jim práce ... způsobit důvod chci pro ně má hrát Counter Strike zdroje na jedné a mám chaty na straně druhé tak nemám k minimalizaci nebo něco takovýho .. i když Vista mají také, že otázky ... tak může někdo pomoci?
Old 5 listopadu 2007, 01:11
Dárce Skupina

ostatní sledovat pouze vaše pozadí, protože se jedná o rozšíření svého dalšího monitoru. můžete dát vaše chat na druhé straně monitoru přetažením ze svého prvního monitoru na druhý. zařazeno protiúder v okně režimu (pokud je), abyste dont mít k minimalizaci psát něco do chat applictaion.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.